Witam,
wybieram się z rodziną w połowie lipca do Chorwacji, dzięki opiniom zamieszczonym na forum bardzo przypadł mi do gustu kemping Jasenowo - jednak już kilka tygodni temu rezerwacja nie była tam możliwa, szukałam dalej i niby znalazłam jakieś inne kempingi ale coś sama nie mam przekonania,przejrzałam również oczywiście forum ale będę wdzięczna jeśli zechcecie mi pomóc i polecicie jeszcze raz jakieś sprawdzone kempingi. Nie jest to nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji, z mężem byliśmy dwukrotnie klika lat temu, kemping to nasz sposób od zawsze na spędzanie wolnego czasu jednak teraz wybieramy się w podróż z dziećmi (1,5 i 5 lat) i wolelibyśmy uniknąć szukania kempingu na miejscu tak jak to zawsze robiliśmy stąd moja prośba na tym forum.
Planujemy tydzień na północy i stamtąd zwiedzanie a potem na tydzień zjad w okolice Dubrownika, jeśli chodzi o kemping nie mamy specjalnych wymagań, zależy mi tylko aby zejście do morza było łagodne i woda płytka jeśli chodzi o dzieci. Jak na razie odrzuciłam Solaris bo nie przepadam za takimi dużymi przypadł mi do gustu kamping Puntica ale liczę na Waszą pomoc.
Pozdrawiam
Agnieszka

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)