Prośba
Wybieram się z rodzinką po raz czwarty do Chorwacji i nie mam pomysłu gdzie jechać. Naczytałem się forum, ale nic mi nie wpadło w oko. Chodzi mi o zaproponowanie jakieś miejscowości. Jedziemy w ciemno więc nie muszę wcześniej rezerwować.
Pierwszy wyjazd był na Istrię na kemping, drugi do Bratusia, a trzeci w Marusici.
W zeszłym roku pojechaliśmy w ciemno i mieliśmy zamiar szukać jakieś kwatery w Pisak, Marusici, Mimice. Trafiliśmy do Marusici i było super. Chcemy w tym roku powtórzyć to samo, tylko w inne miejsce. Szukamy czegoś w stylu pomiędzy Bratusiem, a Marusici. Im mniej ludzi i cywilizacji tym lepiej. Warunek dodatkowy to ładne plaże i aby było dużo ryb do oglądania pływając z fajką. Całą rodzinką lubimy nurkować. Niestety w Marusici było tego nie wiele. Ze względu na długość trasy szukam pomiędzy Splitem, a Gradacem. Bardzo proszę o jakieś sprawdzone propozycje.
Pytanko
W zeszłym roku jechałem do Chorwacji przez Graz i Mureck, Lenart, Ptuj. Czy tym objazdem nadal ominę autostrady w Słowenii?
Z góry dziękuję

.png)
.png)
.png)
.png)