Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

primošten

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
slawekknepsi
Globtroter
primošten

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekknepsi » 22.06.2010 09:52

jestešmy na miejscu od wczoraj moze informacji
-pogoda-wczoraj rano lalo,po poludniu slonce i ok.23 stopni
-apartamentow do wyboru i koloru ceny od 35-50e za dwie osoby,my mieszkamy nad taka spokojna zatoczka opsana na forum-ceny ktore podalem dotycza miasta ponizej -jardanskiej magistrali
-wymiana pieniedzy-1000 kun za 585 zloty
-100e-710 kun
-trasa zylina-bratyslawa-wien-owodnica w sloweni-i cro autostrada idealna
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2010 09:56

Ja się nazywa ten apartament ?
Chciałbym porównać sobie pewne fakty jeżeli jest to dwójka...
kammaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kammaj » 22.06.2010 10:14

Niestety będę musiał zrezygnować z wcześniejszej rezerwacji bo właściciele robią problemy i pojadę w ciemno. Interesują mnie ceny 2+1 ale z oddzielną sypialnią. Wyjazd już za 3 dni. Jeśli możecie coś podesłać to odwdzięczę się na miejscu. Pozdr
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2010 10:17

Jeśli chcesz to znam coś w bardzo dobrej cenie ale 7 km dalej
w Rogoźnicy...
kammaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kammaj » 22.06.2010 11:30

alessandro1977 napisał(a):Jeśli chcesz to znam coś w bardzo dobrej cenie ale 7 km dalej
w Rogoźnicy...

Dzięki za zainteresowanie. Hmm nie zastanawiałem się nad Rogoznicą, zależy mi żeby to nie było kompletne "zadupie", musi być trochę atrakcji dla dzieciaka bo inaczej dostanie na głowę a my z nim. I nie przy jadrance. Jeśli masz namiary a najlepiej jeszcze fotki to pisz na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2010 11:51

Kammaj wal śmiało w ciemno, znadziesz coś na stówę. Ja byłem w sierpniu i poszukiwania apartmanu trwały jakieś 15min.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2010 12:43

Później kammaj dostaniesz ode mnie maila...Rogoźnica to nie Primosten co prawda ale na nudę wcale narzekać nie można...przy Jadrance kwatera też nie leży.
blato
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) blato » 22.06.2010 13:33

slawekknepsi napisał(a):-apartamentow do wyboru i koloru ceny od 35-50e za dwie osoby,my mieszkamy nad taka spokojna zatoczka opsana na forum-ceny ktore podalem dotycza miasta ponizej -jardanskiej magistrali

Ma zamiar dojechać tam 1 lipca czyli w środku tygodnia - znajdę apartament dla 2 za 35E? Powyżej magistrali jest taniej?
slawekknepsi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekknepsi » 25.06.2010 14:19

blato napisał(a):
slawekknepsi napisał(a):-apartamentow do wyboru i koloru ceny od 35-50e za dwie osoby,my mieszkamy nad taka spokojna zatoczka opsana na forum-ceny ktore podalem dotycza miasta ponizej -jardanskiej magistrali

Ma zamiar dojechać tam 1 lipca czyli w środku tygodnia - znajdę apartament dla 2 za 35E? Powyżej magistrali jest taniej?

ceny apartamentow ktore podalem sa nad samym mozem a 1 lipca napewno cos znajdziesz,polecam tez biuro przy wjezdzie od strony szibenika
slawekknepsi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekknepsi » 25.06.2010 14:24

alessandro1977 napisał(a):Ja się nazywa ten apartament ?

co do nazwy to problem bo raczej nie ma ,ale lokalizacja to drugi apertamentowiec nad zatoka za hotelem ktory stoi na polwyspie,mamy pokoj z 3-ma lozkami w sypialni,lozko w kuchni,jest klima,tv-sat,lazienka placimy 40e
slawekknepsi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekknepsi » 25.06.2010 14:25

pisze z kafejki takze info. opoznione
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 03.07.2010 13:31

slawekknepsi napisał(a):
blato napisał(a):

ceny apartamentow ktore podalem sa nad samym mozem a 1 lipca napewno cos znajdziesz,polecam tez biuro przy wjezdzie od strony szibenika

A ja nie polecam biura tylko samemu, bez problemu znajdziesz :) Dwa lata temu chciałem skorzystać z usług biura ale same "kapcie" chcieli nam wcisnąć, w zeszłym roku przyjechaliśmy w szczycie, też zahaczyliśmy o biuro i sytuacja sie powtórzyła...sami znaleźliśmy piekny apartamen z widokiem na morze, nastepnym razem odrazu uderzam do ludzi i szukam :)
daro2008
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro2008 » 24.07.2010 08:13

slawekknepsi napisał(a):

co do nazwy to problem bo raczej nie ma ,ale lokalizacja to drugi apertamentowiec nad zatoka za hotelem ktory stoi na polwyspie,mamy pokoj z 3-ma lozkami w sypialni,lozko w kuchni,jest klima,tv-sat,lazienka placimy 40e

Witam.
Czy mogę prosić i jakieś namiary na ten aprtament , jakiś kontakt mailowy???
slawekknepsi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekknepsi » 29.07.2010 12:34

daro2008 napisał(a):
slawekknepsi napisał(a):

Witam.
Czy mogę prosić i jakieś namiary na ten aprtament , jakiś kontakt mailowy???

Josip Huljev
Raduća 42
tel.00385(0)98/188-0831
E-mail:josip.huljev1@si.t-com.hr
spisane z wizytówki

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone