Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten - od 16 sierpnia

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lechu67
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechu67 » 02.08.2010 11:28

Aldonka napisał(a):Ta się zastanawiam czy tylko mnie Primosten nie urzekło? Wielu się nad nim rozpływa, zachwyca a mnie jakoś na kolana nie powaliło. Ok, piękne jest niewątpliwie, miło było tam pobyć...ale wakacji jakoś bym tam jednak spędzić nie chciała :) Chyba jestem wyjątkiem na tym forum :)

Luz :D . Jak to mawiają jeden lubi rybki, a drugi akwariu. W moim przypadku Primosten to był pierwszy kontak z Cro i wypadł bardzo ok :D - taki strzał w 10 dla moich upodobań.
Na forum cieszy się popularnością bo pare osób napisało naprawdę piękne relacje, tutaj pozdrowienia dla Meeg i Marsylii oraz innych, których "z nazwiska nie pamiętam" :wink: . Pewnie i ja w końcu napiszę, ale to dopiero po powrocie z....................................Primosten :D :D :D
marcin_es
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin_es » 02.08.2010 13:29

Ja byłem w tym miasteczku przez ok. tydzień i było super. Pewnie przy pobycie dłuższym mogłoby się troszkę znudzić, ale sporo można pozwiedzać w okolicy. Życzę udanego wypadu i temperatur, które dają żyć :lol:
kammaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kammaj » 02.08.2010 15:18

karin74 napisał(a):ta cena to jest taki max!!!!!Najbardziej byłabym zadowolona z tak z 50 euro , wtedy kasa na inne uciechy pozostanie!!!! 8O 8O :D

Zależy jaki duży apartman chcecie. Ja byłem na przełomie czerwca i lipca, apartament z dwiema oddzielnymi sypialniami, duża kuchnia, jadalnia, łazienka i taras, w drugim rzędzie domków od morza, oczywiście z widokiem, cena: czerwiec 50euro, lipiec 60 euro (stargowane z 65). Miłego pobytu.
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 03.08.2010 16:50

kammaj napisał(a):
karin74 napisał(a):ta cena to jest taki max!!!!!Najbardziej byłabym zadowolona z tak z 50 euro , wtedy kasa na inne uciechy pozostanie!!!! 8O 8O :D

Zależy jaki duży apartman chcecie. Ja byłem na przełomie czerwca i lipca, apartament z dwiema oddzielnymi sypialniami, duża kuchnia, jadalnia, łazienka i taras, w drugim rzędzie domków od morza, oczywiście z widokiem, cena: czerwiec 50euro, lipiec 60 euro (stargowane z 65). Miłego pobytu.

Chcielibyśmy apartament z osobną sypialnią, to jest minimum. A co znajdziemy? Tez zależy nam na tym aby apartament swoim wyglądem nie przypominał czasów gierkowskich!!! :D 8O :D
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 03.08.2010 17:32

Aldonka napisał(a):Ta się zastanawiam czy tylko mnie Primosten nie urzekło? Wielu się nad nim rozpływa, zachwyca a mnie jakoś na kolana nie powaliło. Ok, piękne jest niewątpliwie, miło było tam pobyć...ale wakacji jakoś bym tam jednak spędzić nie chciała :) Chyba jestem wyjątkiem na tym forum :)

byłem w połłowie lipca 6 dni w promosten nie było najgorzej ale znam w cro dużo fajniejszych miejsc i primosten "wkładam na środkową półkę z góry" niestety Aldonko muszę cię zmartwić nie jesteś wyjątkiem :lol:
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 10.08.2010 20:00

Odliczam już dni..... :D :D :D zastanawiam się tylko jak z kasą? wiadomo nocleg w euro...ale reszta w kunach...i czytając na forum wypowiedzi to zdobił mi się mały mętlik...kupić tutaj kuny,czy euro. I gdzie ewentualnie w Primostenie wymienić. 8O Pewnie ktoś z Was ma namiar na kantor czy bank, w którym najkorzystniej dokonać transakcji...Pozdrawiam Wszystkich bardzo gorąco :D :D :D :D
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 10.08.2010 21:40

z tego co się zdążyłem zorientować to u nas w kantorach nie opłaca się kupować kun zresztą przelicz sobie ceny w kantorach w cro
1 euro 713 kun
100zł 169kun
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Primosten - od 16 sierpnia - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone