Chciałbym odświeżyć temat. Poszukuję apartament w tej okolicy 2+1. Lub 2+2. Trojka dorosłych i małe dziecko. Mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję za pomoc.
.png)
.png)
maro22 napisał(a):Witam wszystkich Forumowiczów w swym pierwszym poście ! Od kilku lat chciałem się wybrać do Chorwacji ale zawsze w ostatniej chwili lądowałem w Italii, Grecjii czy Portugalii. Tym razem sprwa już przesądzona i jedziemy z dziećmi (3 i 8 lat) do Chorwacji. Pytałem wśród znajomych o jakieś adresy i dostałem ich kilka ale wszędzie już zajęte... Trafiłem więc na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i zarezerwowałem obiekt taki obiekt: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link w Rogoznicy i tu moje pytanie: Ktoś zna to miejsce ? Może ktoś tam był ? Nie chodzi o samą miejscowość tylko o tę kwaterę bo niestety brak adresu domu uniemożliwia zlokalizowanie go np. na Google Earth a fotografie są takie, że nie wiadomo co jest w okolicy tego domu... A z doświadczenia wiem, że z opisami bywa różnie...
Dodam na koniec, że już po zarezerwowaniu obiektu trafiłem na www.cro.pl
.png)
.png)
maro22 napisał(a): Pierwszy raz jadę do tego kraju więc mimo wszystko wolę mieć jakąć metę bo srvival z małymi dziećmi mnie nie interesuje
.png)
Mario 1975 napisał(a):Cześć rafalisko 30,
w 2009 roku byłem z rodzinką (2+1) w Primosten ok. 300 m od morza a ok. 500 m od plaży i centrum miejscowości w fajnych i niedrogich pokoikach z łazienkami i wspólną kuchnią na 4 pokoje (ale kompletnie nieobleganą) za 40 euro na dobę. Zarówno pobyt w tym domu, jak i miejscowość i okolice wspominam z wielkim sentymentem (później zakochałem się w Baśkiej Vodzie), więc jeśli jesteś zainteresowany, to daj znać a ja postaram się odpowiedzieć w miarę szybko, choć przyznaję, że ostatnio rzadko zaglądam na forum z powodu zapracowania i plany wakacyjne będą się krystalizować koło maja (ja bym chciał do ukochanej Cro a rodzinka męczy mnie Egiptem, więc nie wiem, co z tego wyjdzie).
Pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje