Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten, Marina, Rogoznica

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
grzeslaw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzeslaw » 25.04.2012 10:42

Chciałbym odświeżyć temat. Poszukuję apartament w tej okolicy 2+1. Lub 2+2. Trojka dorosłych i małe dziecko. Mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję za pomoc.
maro22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) maro22 » 30.04.2012 11:17

Witam wszystkich Forumowiczów w swym pierwszym poście ! Od kilku lat chciałem się wybrać do Chorwacji ale zawsze w ostatniej chwili lądowałem w Italii, Grecjii czy Portugalii. Tym razem sprwa już przesądzona i jedziemy z dziećmi (3 i 8 lat) do Chorwacji. Pytałem wśród znajomych o jakieś adresy i dostałem ich kilka ale wszędzie już zajęte... Trafiłem więc na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i zarezerwowałem obiekt taki obiekt: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link w Rogoznicy i tu moje pytanie: Ktoś zna to miejsce ? Może ktoś tam był ? Nie chodzi o samą miejscowość tylko o tę kwaterę bo niestety brak adresu domu uniemożliwia zlokalizowanie go np. na Google Earth a fotografie są takie, że nie wiadomo co jest w okolicy tego domu... A z doświadczenia wiem, że z opisami bywa różnie...
Dodam na koniec, że już po zarezerwowaniu obiektu trafiłem na www.cro.pl
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 04.05.2012 23:45

maro22 napisał(a):Witam wszystkich Forumowiczów w swym pierwszym poście ! Od kilku lat chciałem się wybrać do Chorwacji ale zawsze w ostatniej chwili lądowałem w Italii, Grecjii czy Portugalii. Tym razem sprwa już przesądzona i jedziemy z dziećmi (3 i 8 lat) do Chorwacji. Pytałem wśród znajomych o jakieś adresy i dostałem ich kilka ale wszędzie już zajęte... Trafiłem więc na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i zarezerwowałem obiekt taki obiekt: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link w Rogoznicy i tu moje pytanie: Ktoś zna to miejsce ? Może ktoś tam był ? Nie chodzi o samą miejscowość tylko o tę kwaterę bo niestety brak adresu domu uniemożliwia zlokalizowanie go np. na Google Earth a fotografie są takie, że nie wiadomo co jest w okolicy tego domu... A z doświadczenia wiem, że z opisami bywa różnie...
Dodam na koniec, że już po zarezerwowaniu obiektu trafiłem na www.cro.pl

Spoko, nie stresuj się, jedź i wypoczywaj...
Nie wiem ile płaciłeś, ale wydaje mi się, że Casamundo to pośrednik i on też musi zarobić, więc całkiem możliwe, że przepłaciłeś, ale jedziesz na pewniaka, więc w sumie zero problemu
maro22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) maro22 » 05.05.2012 08:51

Płaciłem 660 Euro (+klima 5Euro/doba) za 9 dni. Nie zastanawiałem się czy to dużo czy mało. Szukałem na kilku portalach pośredniczących w wynajmie i miałem założone pewne kryteria: dwie sypialnie i "salon" z tarasem, miejsce parkingowe na posesji, klimatyzacja, max 200m do plaży i cena max 80 Euro/doba. Pierwszy raz jadę do tego kraju więc mimo wszystko wolę mieć jakąć metę bo srvival z małymi dziećmi mnie nie interesuje :)
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 05.05.2012 12:56

maro22 napisał(a): Pierwszy raz jadę do tego kraju więc mimo wszystko wolę mieć jakąć metę bo srvival z małymi dziećmi mnie nie interesuje :)

Wychodzę z tego samego założenia.
Poza tym każdy apartament jest wart tyle, ile ktoś zamierza za niego zapłacić

:D
kmietka
Globtroter
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmietka » 18.03.2013 10:03

Mario 1975 napisał(a):Cześć rafalisko 30,
w 2009 roku byłem z rodzinką (2+1) w Primosten ok. 300 m od morza a ok. 500 m od plaży i centrum miejscowości w fajnych i niedrogich pokoikach z łazienkami i wspólną kuchnią na 4 pokoje (ale kompletnie nieobleganą) za 40 euro na dobę. Zarówno pobyt w tym domu, jak i miejscowość i okolice wspominam z wielkim sentymentem (później zakochałem się w Baśkiej Vodzie), więc jeśli jesteś zainteresowany, to daj znać a ja postaram się odpowiedzieć w miarę szybko, choć przyznaję, że ostatnio rzadko zaglądam na forum z powodu zapracowania i plany wakacyjne będą się krystalizować koło maja (ja bym chciał do ukochanej Cro a rodzinka męczy mnie Egiptem, więc nie wiem, co z tego wyjdzie).
Pozdrawiam

czy mogę prosić o nmiary na te pokoiki w Primostenie? mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
będę bardzo wdzięczna :-)
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Primosten, Marina, Rogoznica - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone