Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Potrzebuję malutkiej pomocy

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wales71
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wales71 » 19.05.2008 14:40

Hejka!
Byłem dwukrotnie w Chorwacji i chcę pojechać ponownie....z tą różnicą....że teraz z 14-miesięczną córeczką...Poprzednio byłem w Cavtacie i Baśka Voda,a teraz nie mam pojęcia gdzie sie udać na wypoczynek,tak aby po wylegiwać sie z rodzinką na plaży i ciutkę pozwiedzać....
pozdrawiam wszystkich! :D
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 19.05.2008 17:06

Ja proponuje Makarską Riwierę i wybranie np.Tućepi lub Podgora . :D
Cosmo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cosmo » 19.05.2008 19:05

wales71 napisał(a):Hejka!
Byłem dwukrotnie w Chorwacji i chcę pojechać ponownie....z tą różnicą....że teraz z 14-miesięczną córeczką...Poprzednio byłem w Cavtacie i Baśka Voda,a teraz nie mam pojęcia gdzie sie udać na wypoczynek,tak aby po wylegiwać sie z rodzinką na plaży i ciutkę pozwiedzać....
pozdrawiam wszystkich! :D

Może napisz coś więcej jaki region by Cię interesował.
drogomir
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) drogomir » 20.05.2008 14:36

Witaj
Jedź na Plejesac (tyle że na forum to się pół Polski tam wybiera :lol: ) z Orebica kursuje prom na Korcule tak że i samochodem można objechać całą wyspę pływa też tramwaj wodny i taxówki wydatek nie duży i wina z Plejesaca są wspaniałe po drodze mule i ostrygi w zeszłym roku zagladnąłem tam w co drugą dziurę :D
mirr
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirr » 23.05.2008 17:24

drogomir napisał(a):Witaj
Jedź na Plejesac (tyle że na forum to się pół Polski tam wybiera :lol: ) z Orebica kursuje prom na Korcule tak że i samochodem można objechać całą wyspę pływa też tramwaj wodny i taxówki wydatek nie duży i wina z Plejesaca są wspaniałe po drodze mule i ostrygi w zeszłym roku zagladnąłem tam w co drugą dziurę :D

Cześć ! Ja jestem z tej połowy Polski i też jadę na Peljesac. Wybieramy się do Drace . Jeżeli wiesz coś o ustronnych plażach w okolicy to proszę napisz. :)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 23.05.2008 20:44

Na Peljesacu są tylko ustronne plaże - http://www.croatia1.com/mapbeach-en.htm :D
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 23.05.2008 22:31

Hej. Jako, że górzystą, środkową i południową Dalmacje juz przeżyłeś, a masz małego dzieciaczka, zaszyj się w jakiejś wioseczce w okolicach Szibenika. Dość płasko, ale przyjemnie. No i do zwiedzania super miejsca. Pozdr.
t.kurzy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) t.kurzy » 23.05.2008 23:53

Ile regionów tyle zdań - ale dwa razy więcej .... każdemu podoba sie gdzie indziej .,.. Byłem już z parą gdzie podobało sie wschodnia strona ISTRI i słońce zachodziło o godzinie 15 i również byłem po drugiej zachodniej części ISTRI i również tak samo sie podobało .
Najlepiej upatrz sobie na samym początku rejon do którego chcesz dotrzeć , a później spytaj się jak tam jest .
Wybrzeże Chorwacji jest długie i każdemu z CRO-maniaków jest dobrze w innym końcu wybrzeża dobrze i czuje sie tam najlepiej . Znam pary gdzie z 13miesięcznym dzieckiem byli w Dubrowniku i było OK a drudzy wybierali drogę jak najmniej meczącą dla dziecka i i w Rijece z bardzo źle wspominali swój urlop .
Wszystko zależy od was samych ja również od humorów dziecka . Ktoś doradzi dobrze, a okażże sie odwrotnie . Tak więc sami zdajcie sie na siebie i upatrzcie sie na samym początku gdzie chcecie dojechać .I dopiero spytajcie sie o opinię tego miejsca .
monika2277
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) monika2277 » 24.05.2008 20:45

Cześć. Każdemu inny rejon się podoba, jak dla mnie to fajnie było w Biograd na Moriu. Duże fajne pole, długa plaża z promenadę do samego miasteczka, zejście do wody jak dla dziecka super też byłam tam z synkiem. Fajne place zabaw dla dzieci. Ja polecam tą miejscowość, ale tak jak inni powiem wybierzcie jakieś miejsce i o nie pytajcie.
Życzę wam miłego wypoczynku. Monika
kasia72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia72 » 25.05.2008 09:56

Witaj.Ja ze swej strony też polecam Podgore. Byliśmy tam dwa lata temu i w tym znów tam jedziemy. Bardzo urokliwa miejscowość, nie za duża, jak dla nas w sam raz. :P Bardzo ładna promenada przy samym morzu . Dobre miejsce na wypady; sw.Jure, Makarska, Dubrownik i wiele innych. Pozdrawiam :lol:

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone