Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukuję trzech kwater okolice Szybenik, Trogtir, Split

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darmatys
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darmatys » 05.07.2009 08:53

Poszukuję trzech kwater okolice Szybenik, Trogtir, Split w okresie od 18.08.2009 do 27.08.2009 pierwsza 2+1, druga 2+1 i trzecia 2 osobowa najlepiej obok siebie propozycje proszę przesłać na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.07.2009 08:56

Na pewno otrzymasz z 50 maili. Powodzenia z szukaniem o tej porze.
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 05.07.2009 09:01

zebik napisał(a): Powodzenia z szukaniem o tej porze.

Niech spróbuje... :wink:
Noclegi w Chorwacji: apartamenty i pokoje
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 05.07.2009 09:02

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Polecam wyjazd do tej miejscowości.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.07.2009 09:06

Przekonałeś mnie Jorgus niech spróbuje:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - riva omis

powodzenia

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wyślij zapytanie pod ten mail powinni coś mieć wolnego.
darmatys
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darmatys » 05.07.2009 21:12

nie kazdy może wcześniej zaplanować sobie urlop dlatego tak późno zacząłem szukać ofert.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.07.2009 21:29

Podałem Ci wyżej maila próbuj może coś będą mieli ale swoją drogą lepiej byłoby Ci jechać w ciemno i na miejscu coś poszukać.
jutrzenka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jutrzenka » 07.07.2009 10:39

U nas plany wakacyjne trochę uległy zmianie i nie wiedzieliśmy czy uda nam się pojechać. Jednak udało się załatwić urlopy i teraz szukamy noclegu w Trogirze lub na wyspie Ciovo. Jedziemy autokarem i jeśli nie uda nam się przed wyjazdem załatwić noclegu to czy duże są szanse że znajdziemy coś na miejscu jadąc w ciemno? Oczywiście za rozsądną cenę.
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 07.07.2009 10:54

Sprawdź sobie gdzie zatrzymuje się autokar.
Jeżeli przy kompleksie hotelowym Trogir-Medena to jest 4 km przed Trogirem, więc nie ma sensu pchać się dalej.
A tam na miejscu jest wszystko i poszukałabym tam noclegu. Są restauracje, sklep, duża żwirkowa plaża itd.
Stąd również odchodzą taksówki wodne do Trogiru.
Natomiast jeżeli autokar jedzie do Trogiru- dworzec to można poszukać na Ciovo, też od 2-4 km lub w Trogirze, ale stąd na plażę musiałabyś codziennie gdzieś się wybierać dalej.
Z Trogiru można taksówką, można autobusem, albo ewentualnie dogadać się z gospodarzami to może wyjadą po Was.
Czy znajdziesz coś na miejscu?
Tak, stoją właściciele zaraz przy moście ciovskim, czasami na zjazdach przy Jadrance. Nie powinno być problemów.
Jeżowiec
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jeżowiec » 07.07.2009 22:37

darmatys napisał(a):Poszukuję trzech kwater okolice Szybenik, Trogtir, Split

Nie wiem, czy w tym okresie mają coś wolnego, ale spróbuj na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - tam masz wszystkie namiary i zdjęcia apartm.
Zatrzymałam się tam w czerwcu tego roku na kilka nocy - gospodarze bardzo mili, mówią po angielsku, można zamówić sobie u nich rejs stateczkiem po okolicy, np . do Sibenika lub na wyspę Zlarin. Samo Zablace (troszkę senna wioska, ale idealna na odpoczynek) jest 5 km od Sibenika i w dobrym miejscu na bazę wypadową.
jutrzenka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jutrzenka » 13.07.2009 08:51

stola1 napisał(a):Sprawdź sobie gdzie zatrzymuje się autokar.
Jeżeli przy kompleksie hotelowym Trogir-Medena to jest 4 km przed Trogirem, więc nie ma sensu pchać się dalej.
A tam na miejscu jest wszystko i poszukałabym tam noclegu. Są restauracje, sklep, duża żwirkowa plaża itd.
Stąd również odchodzą taksówki wodne do Trogiru.
Natomiast jeżeli autokar jedzie do Trogiru- dworzec to można poszukać na Ciovo, też od 2-4 km lub w Trogirze, ale stąd na plażę musiałabyś codziennie gdzieś się wybierać dalej.
Z Trogiru można taksówką, można autobusem, albo ewentualnie dogadać się z gospodarzami to może wyjadą po Was.
Czy znajdziesz coś na miejscu?
Tak, stoją właściciele zaraz przy moście ciovskim, czasami na zjazdach przy Jadrance. Nie powinno być problemów.

Autokar zatrzymuje się na dworcu w Trogirze. Chyba będziemy czegoś szukać na miejscu, coś czuje że lepiej na tym wyjdziemy. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów :)
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 13.07.2009 11:48

No to możesz spotkać oferujących zaraz na dworcu, albo tuż za mostem (tak jak pisałam). Większość samochodem, więc na pewno Was zaraz wezmą i odpada problem transportu. W Trogirze (stare miasto) jest też informacja z owymi kwaterami. Moi znajomi weszli do sklepu i można powiedzieć, że tam znaleźli kwaterę, bo ich skierowano do kogoś z rodziny.
Powodzenia.
jekyll
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jekyll » 13.07.2009 13:56

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Polecam, mili ludzie. Mieszkają w Okrug Gornji. W pobliżu malownicza dzika plaża, choć z ostrym zejściem na nią.
Pyciak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 15.07.2009 21:52

Ja 3 dni temu wróciłem z Chorwacji. Napisz do mnie: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl to dam Ci namiary na sprawdzone kwatery w Vodicach i Tribunj (12 km od Sibenika). Widzę, że inne linki dotyczą pośredniaków tj. agencji turystycznych u ktorych się tylko przepłaca. Napisz do mnie to dam Ci szczegóły.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone