to Nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji. Rozważamy wyjazd bez wcześniejszej rezerwacji noclegu, ale...
Podróż autokarem, także rankiem dnia 3.08 wyłonimy się rześcy i wypoczęci z czeluści metalowego stwora. Jestem przekonany, że każda komórka mojego i partnerki ciała będzie wtedy krzyczała coś w stylu "DAWAJCIE MI TEN UPRAGNIONY WYPOCZYN!"
Dlatego też, jeśli można zrobić to wcześniej i jeśli ktoś już korzystał i był usatysfakcjonowany, to czemu nie?
Przechodząc do sedna: jesteśmy młodymi, kulturalnymi ludźmi, którzy pragną odpocząć fizycznie i psychicznie. Oczekujemy przyzwoitych warunków sanitarnych, aneksu kuchennego i łóżka. Klimatyzacja byłaby mile widziana. Rowery do wypożyczenia również. 600 metrów do morza i powrót nie jest problemem.
Autokar przywiezie nas 3 sierpnia rano do Makarskiej, powrót 12 sierpnia w godzinach wieczornych, czyli potrzebujemy 9 noclegów. W grę wchodzą raczej okolice Makarskiej, gdyż możemy przeznaczyć około 300€ na zakwaterowanie.
Szczyt sezonu, finanse ograniczone, to może być wyzwanie dla znawcy tematu
Jeśli ktoś z grona szanownych Użytkowników może z czystym sumieniem polecić coś na kształt owych oczekiwań to proszę śmiało pisać na priv.
Radosne pozdrówy !
Michał i Dominika

.png)