jan_s1 napisał(a):malik napisał(a):...
Dałbyś spróbować...
Prócz wysokiej zawartości żelaza nic specjalnego
.png)
.png)
.png)
Fatamorgana napisał(a):Bardzo fajne na plakat. Lubię takie w nietypowej wersji.
mariusz-w napisał(a):mab napisał(a):Pomysł i wykonanie świetne...nawet te rozmycia nie przeszkadzają a okraszenie wszystko wierszem wprowadzają nutkę melancholii
... się podpisuję !
.png)
mab dla Ciebie może te kadry są przypadkowe dla mnie nie koniecznie ,ramka, hm mnie się ta wersja z ramką podoba ... podobno o gustach się nie dyskutujemab napisał(a):dosc przypadkowe kadrowanie fotek w tym zupelnie nietrafiona ramka w ksztalcie serca...zniszczyla efekt...inne aspekty do oceny bardziej sercem bo usmiech dziecka jest sam w sobie wartoscią ...![]()
bardzo sympatyczne fotki...
cuciola napisał(a):
Dzieciecy usmiech to najpiekniejsza rzecz na swiecie
.png)
Jolanda napisał(a):mab dla Ciebie może te kadry są przypadkowe dla mnie nie koniecznie ,ramka, hm mnie się ta wersja z ramką podoba ... podobno o gustach się nie dyskutujemab napisał(a):dosc przypadkowe kadrowanie fotek w tym zupelnie nietrafiona ramka w ksztalcie serca...zniszczyla efekt...inne aspekty do oceny bardziej sercem bo usmiech dziecka jest sam w sobie wartoscią ...![]()
bardzo sympatyczne fotki...
co do dzieci staram się zawsze patrzec na nie sercem![]()
później dopiero oczami![]()
Dziękuję za komentarz bądź co bądź i tak jest bardzo pozytywny pozwala mi skorygowac błędy a co za tym idzie motywuje mnie do dalszej nauki ,bo gdzieś w głębi serca czuję że warto
cuciola napisał(a):
Dzieciecy usmiech to najpiekniejsza rzecz na swiecie
zgadzam się z Tobą w 100%
Pozdrawiam
Jola
.png)
Jolanda napisał(a): co do dzieci staram się zawsze patrzec na nie sercem![]()
później dopiero oczami
.png)
mab napisał(a):Nie chcialem Cie urazić stąd ....
nie KADRY tylko KADROWANIE...mialem na myśli
np. w ostatniej fotce zbyt wiele piaskownicy a zbyt mało naszej modelki i jej wiaderka.......
chyba ,ze mamy tu tylko ogladać i się nie wypowiadać...
Rafał K napisał(a):Jola - A. Mroczek wydał niedawno "Książkę o fotografowaniu dzieci", nie znam osobiście tej pozycji, ale znając Mroczka w ciemno można ją polecić
O jasnym szkiełku już Ci pisałem (żebyś pomyślała).
Pzdr
Rysio napisał(a):Jolanda napisał(a): co do dzieci staram się zawsze patrzec na nie sercem![]()
później dopiero oczami
Przy fotografowaniu dzieci, szczególnie własnych ta teoria niestety się nie sprawdza, szczególnie jeśli chcesz się zdjęciem pochwalić w szerszym gronie. Dlaczego ? ano dlatego, że serce zbyt mocno Twój wzrok przyćmiewa a inni Twojego serca nie poczująI nie ma w tym niczego pejoratywnego, jednak jak mab wspomniał zasad kompozycji kadru sercem do końca nie zastąpisz
![]()
Inna sprawa że sam hołduję teorii że świat jest pełen niezwykle ostrych technicznie doskonałych, lecz gówno wartych zdjęć i dlatego uważam że jeśli sercem czujesz że zdjęcia są dobre to się nimi ciesz
Rysio napisał(a): Inna sprawa że sam hołduję teorii że świat jest pełen niezwykle ostrych technicznie doskonałych, lecz gówno wartych zdjęć i dlatego uważam że jeśli sercem czujesz że zdjęcia są dobre to się nimi ciesz