Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poniżej Dubrownika

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Piotrek Byrdziak
Croentuzjasta
Poniżej Dubrownika

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek Byrdziak » 27.01.2011 21:28

Witam
W zeszłym roku spędziłem po raz pierwszy wspaniałe wakacje w miejscowości Zaostrog.
Zaostrog był miejscem wypadowym do wspaniałych wycieczek,Dubrownik,Split,Trogir,Hwar.
Mam pytanie czy poniżej Dubrownka znajdę coś spokojnego,podobnego do Zaostrog,jak kształtują się tam ceny za apart 2x1,zaznaczam że wybieram się tak jak w zeszłym roku czyli początek Czerwca.
Pozdrawiam.
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 27.01.2011 23:09

Piotrek Byrdziak napisał(a):Mam pytanie czy poniżej Dubrownka znajdę coś spokojnego....

Znajdziesz - Zupa Dubrovacka :D
Pozdrav
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 28.01.2011 07:40

wojan po przesłaniu kwater przez Ciebie to ja już nie wiem gdzie mam jechać do Breli czy może za Dubrovnik?.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 28.01.2011 08:15

Piotrek Byrdziak napisał(a):Witam...

Witam.

Tu jest jest podobny temat

Pzdr
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 28.01.2011 10:37

Z napisał(a):wojan po przesłaniu kwater przez Ciebie to ja już nie wiem gdzie mam jechać do Breli czy może za Dubrovnik?.

W tym roku do Breli - za rok za Dubrownik :D A może odwrotnie :?: Wybór należy do Ciebie :D
Pozdrav.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.01.2011 10:39

Niby wątek nie o tym ,ale....
Nie masz wojan czegoś na Pag-u?
Pytam o to tu
Piotrek Byrdziak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek Byrdziak » 30.01.2011 21:35

Dzięki,nieźle wygląda region Zupa Dobravacka.
Mam jeszcze pytanie.
Pobyt poniżej Dubrownika chcę potraktować jako bazę wypadową do Czarnogóry i jeszcze w parę miejsc,chodzi mi o wyspę Mljet czy jest jakieś połączenie promowe i skąd,czy na wyspie jest jakieś połączenie autobusowe aby można było zwiedzić Park Narodowy,czy trzeba samochodem.
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 30.01.2011 23:35

anakin napisał(a):Niby wątek nie o tym ,ale....
Nie masz wojan czegoś na Pag-u?
Pytam o to tu

Odpowiadam tu :D :papa:
kapitan_statku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kapitan_statku » 01.02.2011 12:17

Cavtat

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone