napisał(a) ines » 19.04.2006 18:07
hmm...w sierpniu zawsze najgorzej bo nawal turystow z wiekszosci krajow europejskich..dlatego ja zawsze jezdze w ostatnie dni sierpnia (poczatek wrzesnia)zarezerwowane sa kwatery w necie ale czesc przeciez nie ma stron internetowych i wtedy to trzeba poprostu liczyc na szczescie..dojazd o porannej godzinie , miasteczko czy bardziej znane czy mniej,usytuowanie itd..
ale jest tysiace stron w internecie z apartamentami i niestety z nia na dzien nie zalatwisz tego wszytskiego.powinnas wybrac miejsce a potem pod kontem tego miejsca szukac noclegow...
jest dopiero kwiecien ja w tamtym roku przegladam oferty w lipcu na riwerze i bylo duzo wolnych..wiec chyba zle szukasz;/
trzeba czasu i cierpliwosci zeby znalezc cos co ci bedzie odpowiadac...wiec glowa do gory..nie ma co beczec tylko odpalac google i szukac miejsoosci a tam sa bazy kwater..nie jest to latwe..trzeba na to czasu , cierpliwosci itd...
ja np.nigdy nie rezerwuje zawsze jezdze w ciemno:)i na miejscu wybieram apartament..lubie wszytsko obejrzec wybrac zobaczyc ..bo jednak spora czesc ofert rozni sie od oferty ktora ma na stronach internetowych.
A jesli nie masz czasu na szukanie to moze warto skontaktowac sie z biurem podrozy i niech oni za ciebie zalatwia;)kazdy ma swoj sposob
pozdrawiam