Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pomocy!!!!!!

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bravo5
Autostopowicz
pomocy!!!!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) bravo5 » 08.05.2011 10:32

Witam
Po raz pierwszy zamierzam wybrać się ze znajomymi na wakacje do Cro(II połowa sierpnia). Jedziemy w 4 osoby, spędziłem tu już mnóstwo czasu jednak jest tak wiele miejsc i informacji że...zgłupiałem. Dlatego chciał bym was prosić o opinię gdzie najlepiej pojechać(4 młodych ludzi). Bardzo wielu ludzi poleca Makarska i tu pytanie czy to dobry wybór?(chcemy chodzić do klubów i trochę zwiedzać jednym słowem aktywnie spędzać czas). I teraz jeśli faktycznie makarska czy macie jakieś apartament godny polecenia?Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem nawet gdzie szukać.Mój mail w razie gdyby ktoś miał jakieś namiary to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. i Jeszcze zostaję jaką trasę wybrać z wroclawia do makarskiej? czy przez niemcy czy jakoś inaczej, proszę o pomoc jestem kompletnie zielony. Za każda informację bede bardzo wdzięczny.:)
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 08.05.2011 11:17

Zacznij od FAQ czyli najczęściej zadawane pytania, potem Dojazd z zachodniej Polski do Chorwacji , dalej Nasze Relacje z podróży, następnie MAKARSKA - KOMPENDIUM WIEDZY (subiektywne ;-) )....
O Makarskiej tematów i relacji full i na ich podstawie na pewno dasz radę sam podjąć decyzje (bo to w końcu Twoje wakacje i Ty sam wiesz najlepiej czego szukasz i co Ci odpowiada.. jaka gwarancja, że radzący forumowicz, którego nie znasz, podobnie jak Ty rozumie pojęcia: fajne kluby i aktywny wypoczynek.. może zupełnie inaczej niz Ty...)
Pozdrawiam
bravo5
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bravo5 » 08.05.2011 13:51

Dzięki wielkie za pomoc. Trochę mi się pozwoliło odnaleźć na forum:) A z apartamentów może ma ktoś jakiś zaufany apartament?będę wdzięczny

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone