Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomocy, potrzebny apartament Peljasac lub Korcula

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Slavek76
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slavek76 » 12.07.2009 12:49

Witam, od 26.07 urlop a ja jeszcze nie mam aprtamentu.
Chciałbym tym razem zjechać na południe Chorwacji. Może ktoś z Was kochani Cromaniacy :lol: może polecić fajne,sprawdzone lokum dla mnie,żony i dwójki dzieci 6 i 10 lat.Najlepiej półwysep peljasac. I jeszcze jedno pytanie czy o tej porze można zaryzykować i pojechać w ciemno? Liczę na Waszą pomoc, pozdrawiam Sławek.
danyy90
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) danyy90 » 12.07.2009 21:21

Witam
również chciałbym się dowiedzieć czy można na korcule lub peliesac jechać w ciemno w wyżej wymienionym terminie :?:

pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2009 21:31

1) noclegi: www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17804
2) jazda w ciemno czy to na Korcule czy inna wyspę lub na ląd kieruje sie tymi samymi prawami. Więcej o tym: www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17807
danyy90
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) danyy90 » 13.07.2009 15:57

dzięki bardzo to chciałem wiedzieć
oginioszki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) oginioszki » 16.07.2009 19:35

to może gdzieś na siebie wpadniemy :D bo my też jedziemy 26.07 na korćule
a konkretnie do Zavalatnicy
Slavek76
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slavek76 » 16.07.2009 19:59

oginioszki napisał(a):to może gdzieś na siebie wpadniemy :D bo my też jedziemy 26.07 na korćule
a konkretnie do Zavalatnicy

My lecimy w ciemno i planujemy pojawić się tam w poniedziałek 27.07 przed południem. A Wy do tej mieściny pierwszy raz?
oginioszki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) oginioszki » 16.07.2009 20:46

my odbieramy kwatere o 12 w niedziele i jedziemy pierwszy raz do Cro więc nie znamy ale była tam moja szwagierka i była zachwycona :D
oginioszki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) oginioszki » 16.07.2009 20:55

fajna cicha osada z knajpką która ma cudowny taras z widokiem na morze no i samo miasto korćula niesamowite
no i wysepka Proizd z plażą ffk :lol:
Olo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Olo » 16.07.2009 22:33

jeżeli chcecie Peljesac lub Korczule i nie chcecie jechać w ciemn polecam Orebic Tours ( zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ) - korzystałem z ich sług 3 razy i byłem bardzo zadowolony
Slavek76
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slavek76 » 16.07.2009 23:44

oginioszki napisał(a):fajna cicha osada z knajpką która ma cudowny taras z widokiem na morze no i samo miasto korćula niesamowite
no i wysepka Proizd z plażą ffk :lol:

Dzięki za info ja cały czas wertuję forum za ciekawym miejscem w obrębie korculi i peliasaca i chyba zaatakuję Lumbardę koło Korculi. Mam dwójkę dzieci, a tam jest fajna piaszczysta plaża. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu w cro.
Slavek76
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slavek76 » 16.07.2009 23:45

Olo napisał(a):jeżeli chcecie Peljesac lub Korczule i nie chcecie jechać w ciemn polecam Orebic Tours ( zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ) - korzystałem z ich sług 3 razy i byłem bardzo zadowolony

Olo dzięki z link.

Pozdrawiam.
qlu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) qlu » 29.07.2009 18:46

Slavek76 napisał(a):Witam, od 26.07 urlop a ja jeszcze nie mam aprtamentu.
Chciałbym tym razem zjechać na południe Chorwacji. Może ktoś z Was kochani Cromaniacy :lol: może polecić fajne,sprawdzone lokum dla mnie,żony i dwójki dzieci 6 i 10 lat.Najlepiej półwysep peljasac. I jeszcze jedno pytanie czy o tej porze można zaryzykować i pojechać w ciemno? Liczę na Waszą pomoc, pozdrawiam Sławek.

Witam
Czy po powrocie mogę liczyć na adres. My jedziemy 16.08. Nie mamy jeszcze nic. Jest nas 4 osoby. Miło byłoby na półwyspie Peljesac.
POzdrawiam
Życzę miłego odpoczynku
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
szejm
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) szejm » 29.07.2009 20:52

Witam,
Posiadam bezpośredni namiar na ciekawy apartament w Orebicu od 18.08 - dla 4 osób :)
Osóby zainteresowane szczegółami proszę o kontakt (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
Pozdrawiam
szejm

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone