Czy był ktos w tym roku w Njivicach, konkretnie chodzi mi o bungalowy, jaka cena aktualnie?
Proszę o szybka odpowiedź.
pozdrav

.png)
.png)
Angie napisał(a):Witaj,
Niestety nie pomogę Ci, bo nie byłam w miejscowości, o którą pytasz. Na dodatek, to ja mam do Ciebie prośbęWe wrześniu 2007 planuję wybrać się na Istrię, interesuje mnie miejscowość Rovinj. Gdzieś na forum wyczytałam, że płaciłeś za nocleg tam 10 euro od osoby. Czy byłbyś taki dobry i zdradziłbyś namiary na tę kwaterę oraz więcej szczegółów o niej ? Byłabym Ci niezmiernie wdzięczna. Jeśli nie chcesz na forum, to proszę prześlij mi odpowiedź na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, o ile oczywiście możesz podzielić się tą wiadomością.
Z góry dziękuję.
Pozdrav

bonar napisał(a):Witam
Czy był ktos w tym roku w Njivicach, konkretnie chodzi mi o bungalowy, jaka cena aktualnie?
Proszę o szybka odpowiedź.
pozdrav![]()
.png)
bonar napisał(a):Angie napisał(a):Tak, Rovinj to piękne miasto. Z kwaterą to czysty przypadek, pojechałem w ciemno jak zawsze, dojechałem do głównego parkingu tuż przy nabrzeżu, no i na nóżkach. Idąc nabrzeżem pytam o kwaterę i takim trafem pokój z dostępem do kuchni !)Eu plus jeden nocleg gratis. Bądź rano a napewno coś znajdziesz. Adresu niestety nie posiadam i nie żebym nie chciał się podzielić.
pozdrav![]()
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne