Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

POMOCY! Chcę jechać z malutkim dzieckiem do Chorwacji

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
magda77
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda77 » 17.04.2008 13:47

Błagam pomóżcie! Zamiast nad polskie morze namówiłam znajomych na Chorwację. Zwiedziłam ją całą, ale zawsze z przyczepą. Teraz mam małe dziecko (6,5 mies) i chciałam jechać na kwaterę ale moje kontakty się wyczerpały:(
Chcemy jechać w 3 rodziny: 6 dorosłych osób i 4 małych dzieci (w wakacje będą miały: 2x 10mies., 2,5 i 3 lata). Interesuje nas niestety termin 2-20 sierpnia (10-12dni). Szukamy czegoś w okolicy piaszczystej plaży, najdalej w okolicach Zadaru. Potrzebujemy mieć dostęp do kuchni. Camping i bungalowy odpadają.
Nie wiem czy ceny nagle uległy zmianie ale wszystko, co znajduję powala mnie na kolana! Może macie namiary na coś fajnego, gdzie można przetrwać z małymi terrorystami?
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Magda
Komodna
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Komodna » 17.04.2008 20:10

Witam
Dla dzieciaków idealny będzie Nin k/Zadaru i jego piaszczyste plaże. Ewentualnie Rab, ale tam przeprawa promowa:-(
Niestety nie mogę pomóc w kwestii apartamentów - miejsca gdzie mieszkaliśmy nie zaspokoją Waszych potrzeb ilościowych:-)
Pzdr
magda77
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda77 » 20.04.2008 20:35

Dzięki! Poszukam kwater w tej okolicy.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.04.2008 21:01

Niestety ale ceny uległy zmianie, niestety. Zeby wyjść na swoje trzeba całe jedzenie wziąść z Polski włacznie z makaronem i wodą mineralną. Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone