Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

półwysep Pelješac sprawdzony apartament

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Misioł
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Misioł » 07.04.2010 11:36

Witam wszystkich serdecznie,
Szukam kontaktu na sprawdzony apartament w rozsądnej cenie na półwyspie Peljesac chętnie blisko morza.
Nie interesują mnie oferty pośredników tylko najlepiej sprawdzone miejsca z bezpośrednim kontaktem do właścicieli. Z góry serdecznie dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam Michał :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 07.04.2010 11:38

Proponuję poczytać kilka relacji.
Wtedy wyrobisz sobie zdanie o miejscu a dalej dopytasz jeśli nie będzie danych.
Pzdr
Misioł
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Misioł » 07.04.2010 11:42

Nic innego nie robię od kilku tygodni :wink: , czytam forum. Im więcej czytam tym mniej wiem :wink: .
Niemniej region raczej już wybrałem j/w tylko potrzebuje konkretnych namiarów na sprawdzone apartament :wink: .
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 07.04.2010 11:45

No to dziwię się, że tak piszesz...popatrz relacja kolegi armar-a, FAQ, bank kwater, apartamenty
Ostatnio edytowano 07.04.2010 11:46 przez Vjetar, łącznie edytowano 1 raz
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 07.04.2010 11:46

Misioł napisał(a):Nic innego nie robię od kilku tygodni :wink: , czytam forum. Im więcej czytam tym mniej wiem :wink: .
Niemniej region raczej już wybrałem j/w tylko potrzebuje konkretnych namiarów na sprawdzone apartament :wink: .

to moim zdanie niepotrzebnie zamykasz się na agencje.
Misioł
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Misioł » 07.04.2010 11:56

JacYamaha napisał(a):No to dziwię się, że tak piszesz...popatrz relacja kolegi armar-a, FAQ, bank kwater, apartamenty

Czytałem ją już, ale zaraz zrobię to raz jeszcze :wink: , dziękuje za wskazówkę.
Jeśli chodzi o bank kwater to nic specjalnego tam nie znalazłem bodaj 2-3 oferty.
Misioł
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Misioł » 07.04.2010 11:57

Torac napisał(a):
Misioł napisał(a):Nic innego nie robię od kilku tygodni :wink: , czytam forum. Im więcej czytam tym mniej wiem :wink: .

to moim zdanie niepotrzebnie zamykasz się na agencje.

Mógłbyś rozwinąć swoją myśl?
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 07.04.2010 12:08

Niektórzy chorwaccy gospodarze całkowicie oddali swoje domy do wynajmu agencji, pozbywając się formalności i trudów sprzedaży oferty. Przyjmują turystów ale nie zajmują się sprzedażą ap.
Piszesz do takiej czeskiej Śarki i stawiasz wymagania - liczba osób , termin. Dostajesz kilkanaście propozycji ,wiesz już że te apart. są wolne i na jakiś się decydujesz lub nie .
Misioł
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Misioł » 07.04.2010 12:11

Torac napisał(a):Niektórzy chorwaccy gospodarze całkowicie oddali swoje domy do wynajmu agencji, pozbywając się formalności i trudów sprzedaży oferty. Przyjmują turystów ale nie zajmują się sprzedażą ap.
Piszesz do takiej czeskiej Śarki i stawiasz wymagania - liczba osób , termin. Dostajesz kilkanaście propozycji ,wiesz już że te apart. są wolne i na jakiś się decydujesz lub nie .

O widzisz o tym nie miałem pojęcia. Zresztą nie zaszkodzi zapytać, dziękuje za cenną podpowiedź :wink: .
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 07.04.2010 12:18

Z tej agencji korzystałem,poznałem fantastycznych Chorwatów
Chorwaccy gospodarze nie mają swojej strony , mam od nich telefon komórkowy ale wiem że skierują mnie do agencji.
Tumoje ubiegłoroczne,peljesackie doświadczenie.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 07.04.2010 12:24

Z resztą przenieś się TU bo więcej fachowców doradza.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone