Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Polecany apartament w Primosten, Podstranie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agaagata
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaagata » 15.08.2011 14:25

Witajcie,

czy mógłby mi ktos polecic jakis fajny apartament blisko plazy w Primosten lub Podstranie?

Ktore miasto ładniejsze? Mozna prosić o zdjecia?
Generalnie chodzi o to żeby nie było mnóstwa turystów i tłoku na plazy!!!
Na początku myśleliśmy o Ciovo, ale opinie o Ciovo sa rózne.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 15.08.2011 14:31

agaagata napisał(a):Ktore miasto ładniejsze?

Mimo że nie byłem w Podstranie i nie mam porównania , ale stawiam na Primosten !!!!!!!!
Zdjęć z Primosten na forum jest sporo , między innymi kilka też w mojej relacji. :wink:
Apartamentu nie polecę , bo ja campingowiec........
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.08.2011 18:16

podaję adres do apartmanu w Primośten

Ante Huljev-Belak
UL. Josipa Bana Jelaćića 31
22202 Primośten
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gsm ++385(0)91/5655-169

bardzo mili ludzie, mają swoją oliwę, swoje wino. Obok jest sklep spożywczy i Vinoteka. Do plaży albo przejść na drugą stronę ulicy albo 5 min spacerkiem.

poszukaj w necie gdzieś na jakieś czeskiej stronie widziałem zdjęcia.
agaagata
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaagata » 15.08.2011 19:01

arturac napisał(a):podaję adres do apartmanu w Primośten

Ante Huljev-Belak
22202 Primośten
gsm ++385(0)91/5655-169

bardzo mili ludzie, mają swoją oliwę, swoje wino. Obok jest sklep spożywczy i Vinoteka. Do plaży albo przejść na drugą stronę ulicy albo 5 min spacerkiem.

Byłeś w tym apartamencie? jakie ceny?
agaagata
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaagata » 15.08.2011 19:02

agaagata napisał(a):
arturac napisał(a):podaję adres do apartmanu w Primośten

Ante Huljev-Belak
22202 Primośten
gsm ++385(0)91/5655-169

Byłeś w tym apartamencie? jakie ceny?
Bardzo dziekuje za namiary, poszukam na necie ich strony:) :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.08.2011 21:38

byłem w jednym z ich apartamentów. przepraszam, ale cen w sezonie nie pamiętam, ale podawałem je kiedyś komuś na forum. Trzeba by odszukać w moich postach. Żona mi podpowiada, że we wrześniu płaciliśmy 35euro za 2 dorosłe osoby+dziecko. Bez targowania się. Co potem miało swoje plusy.
agaagata
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaagata » 17.08.2011 14:11

arturac napisał(a):byłem w jednym z ich apartamentów. przepraszam, ale cen w sezonie nie pamiętam, ale podawałem je kiedyś komuś na forum. Trzeba by odszukać w moich postach. Żona mi podpowiada, że we wrześniu płaciliśmy 35euro za 2 dorosłe osoby+dziecko. Bez targowania się. Co potem miało swoje plusy.

Jeszcze mam pytanie czy ten apartament jest na starym mieścia? bo z tego co wyczytałam o miejscowości Primosten to jest tam problem parkowaniem i wyjeżdzaniem do miasta (które jest zaknięte dla ruchu w dzień). Czyli ok. 70-80 euro tak mysle ten apartamecik kosztuje w lipcu? Znalazłam strone internetowa. Ogólnie własciciele nie czepiają się ? w dniu przyjazdu płaci się kase za apartament i ma się świety spokoj?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrawiam
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 17.08.2011 17:11

Mieszkałam kiedyś pod tym adresem i było bardzo fajnie
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :)
wosiu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wosiu » 17.08.2011 17:20

Agaagata - byłem w Primosten i ze zdjęcia ulicy widzę że apartman znajduje się w noewj części miasta do starej masz jakieś 2 min pieszo a samochód zostawisz właśnie prawie na plaży. Właściciele maja takie zabetonowane słupki, składane i zamykane na zamek.
agaagata
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaagata » 17.08.2011 17:21

Ewa Zuber napisał(a):Mieszkałam kiedyś pod tym adresem i było bardzo fajnie
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :)

Dziekuję za namiary. Widze że willa jest blisko morza, tuz przy brzegu? Apartament jest klimą, TV SAT? Własciciele sa o.k.?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.08.2011 20:32

agaagata napisał(a):
arturac napisał(a):byłem w jednym z ich apartamentów. przepraszam, ale cen w sezonie nie pamiętam, ale podawałem je kiedyś komuś na forum. Trzeba by odszukać w moich postach. Żona mi podpowiada, że we wrześniu płaciliśmy 35euro za 2 dorosłe osoby+dziecko. Bez targowania się. Co potem miało swoje plusy.

Jeszcze mam pytanie czy ten apartament jest na starym mieścia? bo z tego co wyczytałam o miejscowości Primosten to jest tam problem parkowaniem i wyjeżdzaniem do miasta (które jest zaknięte dla ruchu w dzień). Czyli ok. 70-80 euro tak mysle ten apartamecik kosztuje w lipcu? Znalazłam strone internetowa. Ogólnie własciciele nie czepiają się ? w dniu przyjazdu płaci się kase za apartament i ma się świety spokoj?
Pozdrawiam

tak jak pisze "wosiu" parkujesz albo nad brzegiem morza, albo w podwórku,miejsce parkingowe jako klient masz zapewnione. płaci się zwykle z góry. do starówki 3 minuty:) dwie są do osiołka 8) a czego mają się czepiać to nie wiem.
pozdrav
agaagata
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaagata » 18.08.2011 13:58

arturac napisał(a):
agaagata napisał(a):

Pozdrawiam

tak jak pisze "wosiu" parkujesz albo nad brzegiem morza, albo w podwórku,miejsce parkingowe jako klient masz zapewnione. płaci się zwykle z góry. do starówki 3 minuty:) dwie są do osiołka 8) a czego mają się czepiać to nie wiem.

a czego mają się czepiać to nie wiem.

czytałam na forum rózne opinie jak niektórzy chorwaci zachowują się w stosunku do polaków np. czepiaja się że dzieci zachowują się za głośno,albo ze ktos trzaska drzwami, że paszporty zabieraja i dopiero przy wyjeżdzie oddają niektórzy itp.... i stąd było moje pytanie -czy Ci właściciele raczej są spokojni, przyjaznie nastawieni do turystów? to miałam na myśli.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.08.2011 20:11

ja dałem paszport na chwilę do spisania danych, do mojej córci się nie czepiali:) gospodyni bardzo miła, kilka razy zgrilowała mi rybkę kupioną na targu, dodała do tego winko gratis, dla większych grup robi jagnięcinę, częstowała winogronami z własnej uprawy. tak było we wrześniu.
agaagata
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaagata » 24.08.2011 07:49

arturac napisał(a):ja dałem paszport na chwilę do spisania danych, do mojej córci się nie czepiali:) gospodyni bardzo miła, kilka razy zgrilowała mi rybkę kupioną na targu, dodała do tego winko gratis, dla większych grup robi jagnięcinę, częstowała winogronami z własnej uprawy. tak było we wrześniu.

Dzięki za namiar na ten apartament ,ale niestety jest juz zarezerwowany na nastepny rok:( Tylko został jeden wolny termin od 30.06-11.07. Niestety nam ten termin nie odpowiada. Na razie zarezerowałam też ostatni termin w domku przy plazy w Podstranie :
Wzieliśmy ostani nawiekszy apartament A5- 80 euro/doba
I niestety tylko 8 dni, bo wszystko tez już porezerwowane na nastepny rok. Chyba te apartamenty na plazy tak szybko sie rozchodza!!!! jeszcze jedne wakacje się nie skończyły, a oni juz maja komplet na nastepne wakacje. Jeszcze poszukam w Primosten z 4 dni noclegu i potem przemiescimy się do Podstrany. Napisz prosze ile godz zajęła Wam podróż? czy lepiej jechac przez Słowacje-Węgry czy Czechy-Austrię? Ja jestem z Krakowa
Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone