no i kiedyś przy próbie umieszczenia ze swojego kompa obrazka wyskoczyły mi bardzo dziwne komunikaty i widać było tylko ikonkę z czerwonym krzyżykiem
Upomoć !!!
pozdrawiam Krakusa
.png)
.png)
drusilla napisał(a):No jasne że bym chciała- tylko że nie mam zdjęcia robionego cyfrówką - mam tylko ze zwykłego aparatu i nie wiem czy to wyjdzie
![]()
no i kiedyś przy próbie umieszczenia ze swojego kompa obrazka wyskoczyły mi bardzo dziwne komunikaty i widać było tylko ikonkę z czerwonym krzyżykiem- nie znam się na tym i nie wiem co jest grane
![]()
Upomoć !!!
pozdrawiam Krakusa![]()
.png)
.png)
drusilla napisał(a):Ja nie mam żadnego ale dzięki uprzejmości Czarodzieja Morskiegozdjęcia mam obrobione.Problem mam niestety we wstawieniu ich w profil
.png)
a to ja napisał(a):drusilla napisał(a):Ja nie mam żadnego ale dzięki uprzejmości Czarodzieja Morskiegozdjęcia mam obrobione.Problem mam niestety we wstawieniu ich w profil
Hej, drusillo!
Jeśli Morski przesłał Ci spinacza pocztą - to zrzuć go sobie na dysk. Potem wejdź na cro w profil. Zjedź na dół i kliknij na przeglądaj - otworzy Ci się okienko z zawartością dysku. Wybierz właściwe - czyli to, gdzie zrzuciłaś z poczty zdjęcie - i po sprawie! (kurcze - chyba...)
Pozdrawiam
Dorota
.png)
MorskiPas napisał(a):petris napisał(a):To tylko zalezy od programu do obrobki zdjęc.Ja mam photoshopa ,napisz jaki masz program.
Pozdrowienia Petris
Zdjęcia najlepiej zmniejsza się MorskimPasem, a nie jakimś tam Szopem.
![]()
![]()
.png)
petris napisał(a):MorskiPas napisał(a):petris napisał(a):To tylko zalezy od programu do obrobki zdjęc.Ja mam photoshopa ,napisz jaki masz program.
Pozdrowienia Petris
Zdjęcia najlepiej zmniejsza się MorskimPasem, a nie jakimś tam Szopem.
![]()
![]()
Ale przyjemnie być niezaleznym od Morskiego czy innego Pasa![]()
Ciekawam czym "MorskiPas" czarujeczy moze jakims tam Szopem
moze Praczem
Powrót do FotoCroClub - dyskusja