Nie używam w koresponencji z kimkolwiek wulgarnych słów co nie znaczy ,że nie umiem dać odczuć co myślę.
.png)

.png)
bazyl napisał(a):ja jakoś nie zauważyłem chamstwa Andzrzeja ostatnio , a wręcz uważam , ze zaczął pisać w moim stylu . Może na privie jest inaczej , nie mnie oceniać . W każdym bądź razie nikogo nie bronię ani nie potępiam . Sami wystawiacie sobie świadectwa swoimi postami , oceniają Was czytający . Niedługo wiosna , więcej słońca i pały Wam się otworzą na dobro sameMyślcie o wakacjach a nie jakby tu komu dojebać
.png)
petris napisał(a):HALNY- trzeba na kogos zrzucić wine,na pewno zacznie wiać![]()
Petris
.png)
platon napisał(a):To żeby zakończyć ten temat może moderator by się wypowiedział?
W końcu ktoś usuwał te posty.
Bardzo dziękuję wszystkim za uwagę poświęconą mojej skromnej osobie,
niektórym dziękuję bardziej
.png)
.png)
Ewa Z.ewa.z napisał(a):Jest to sposób nie odzywać się, ale każdy ma swoją wytrzymałość nerwową i nie zawsze się to udaje. Załóżmy koalicję, tych których nie można sprowokować.
.png)
ewa.z napisał(a):Kama, kiedy Twoje zdjęcie będzie?
.png)
KAMA napisał(a):Niestety nie! Zawiedziony? Co ukryte -bardziej intryguje..Prawda? pozdrawiamkrakuscity napisał(a):ewa.z napisał(a):Kama, kiedy Twoje zdjęcie będzie?
Mam nadzieję , że w toplesie![]()
Pozdrawiam
Powrót do FotoCroClub - dyskusja