Jak ktos mi napisze co zabrać oj..... walnę.A nie daj Boze jak mi ktoś napisze........ trasę jak tam dojechać.No to kurwa nie wytrzymam i walnę.
Zabieram tylko paszport,slipki i kartę kredytową.I jadę .
Nikt mnie nie powstrzyma.
.png)

.png)
.png)

Jacunio napisał(a):No ale czy już wiesz w jaki uroczy zakątek Chorwacji chcesz pojechać? Bo wiesz, najlepiej, żeby była piaszczysta plaża, taka dla dzieci w wieku 3 i 13 lat, mało ludzi, ale blisko Makarskiej.
I żeby nie było komarów i same proste drogi.
I pamiętaj o ubezpieczeniu E-111 i zielonej karcie.
Czy wymieniłeś kuny na złotówki, dolary i Euro? No bo nie wiem jaką masz kartę?...
W razie czego weź ciepłą kurtkę.
Szerokiej drogi!
PozdraV
J.
P.S. Mala Kapela już podobno otwarta.
.png)
Jacunio napisał(a):...P.S. Mala Kapela już podobno otwarta.
platon napisał(a): Cha cha wiedziałem ,ze kłody pod nogi.Nic z tego.
Jadę do cro.A Mała Kapela to mi zagra w konobie...
.png)

Tomek napisał(a):Jacunio napisał(a):...P.S. Mala Kapela już podobno otwarta.platon napisał(a): Cha cha wiedziałem ,ze kłody pod nogi.Nic z tego.
No jak to ? To nie wiecie że Mala Kapela zamknięta((
No przynajmniej połowa -> jedna nitka -> siedzą razem z Sv. Rokiem....
Pzdr
Tomek
.png)
platon napisał(a):Tomek napisał(a):Jacunio napisał(a):...P.S. Mala Kapela już podobno otwarta.platon napisał(a): Cha cha wiedziałem ,ze kłody pod nogi.Nic z tego.
No jak to ? To nie wiecie że Mala Kapela zamknięta((
No przynajmniej połowa -> jedna nitka -> siedzą razem z Sv. Rokiem....
Pzdr
Tomek
Gdzie siedzą?Pisz bo to ważne.No i żeby ,ze Świetym ?Oj niedobrze.
.png)
.png)
Twoja wypowiedź wydaje mi się zbyt emocjonalna i wulgarna. Są turyści którzy proszą o takie informacje i my dzielimy się z nimi swoimi doświadczeniami. Nikt nie zmusza Cię do cztania i udzielania rad "cromaniaku", ale wyluzujplaton napisał(a):A pojadę.Jak mi ktoś napisze ile kosztuje benzyna to zaraz walnę.
Jak ktos mi napisze co zabrać oj..... walnę.A nie daj Boze jak mi ktoś napisze........ trasę jak tam dojechać.No to kurwa nie wytrzymam i walnę.

.png)
Twoja wypowiedź wydaje mi się zbyt emocjonalna i wulgarna. Są turyści którzy proszą o takie informacje i my dzielimy się z nimi swoimi doświadczeniami. Nikt nie zmusza Cię do cztania i udzielania rad "cromaniaku", ale wyluzujplaton napisał(a):A pojadę.Jak mi ktoś napisze ile kosztuje benzyna to zaraz walnę.