.png)
kebuz73 napisał(a):Drodzy formułowicze proszę o namiary na apartamenty blisko morza z plażą dla małych dzieci!!!Albo miejscowość gdzie warto takich apartamentów szukać.
.png)
.png)
kebuz73 napisał(a):Dziekuję.Czy moge prosić namiary na apartamenty w Rogożnicy,piękna miejscowość byłam tam przejazdem.Pozdrawiam
kebuz73 napisał(a):Dziekuję.Czy moge prosić namiary na apartamenty w Rogożnicy,piękna miejscowość byłam tam przejazdem.Pozdrawiam
.png)
alessandro1977 napisał(a):kebuz73 napisał(a):Dziekuję.Czy moge prosić namiary na apartamenty w Rogożnicy,piękna miejscowość byłam tam przejazdem.Pozdrawiam
Proszę : ja byłem pod tymi namiarami : Katica, Ivan Delale, Splitska 2, tel. 0038 522559021...Ivan mówi po niemiecku i najlepiej w tym języku rozmawiać..przywieziesz mu jakiś prezent w postaci np. ceramiki czy zgrzewki gulaszu angielskiego to obniży Ci cenę dodatkowo lub będzie przynosił Ci gotowe potrawy z ryb...pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
wojan napisał(a):Zupa DubrovackaPlaża -drobny żwirek, w morzu - piasek i bardzo łagodne opadanie dna - dla małych dzieci jak znalazł ...
![]()
Pozdrav.
.png)
madzia1981 napisał(a):Również jak Robzel polecam Ciovo i willę Zdenka położoną zaraz przy plaży.
Byliśmy w tym roku z trójką dzieci w wieku 14 miesięcy, 4 i 7 latek.