napisał(a) Użytkownik usunięty » 03.03.2017 19:02
dr.kokos napisał(a):Zaglądamy więc do Zagrzebia

Asz prosz

Żałowałem, że nie zajrzeliśmy tu latem

słoma79 napisał(a):w Zagrzebiu nie byłem...jeszcze...jak są wolne miejsca w tym Fiatełu to chętnie się zabiorę...aaa w Nottingham byłem przed chwilą

Wersja Pullman ma sześć miejsc, zapraszam. Jak się pozaciąga roletki tak by nikt nie szpakał do środka, to wejdzie nawet osiem

maslinka napisał(a):O jak fajnie! Zimowy Zagrzeb

Bardzo lubimy to miasto, byliśmy już tam 3 razy.
Wiosną i dwa razy, wracając z Cro.
Tutaj popełniłam chyba najbardziej szczegółowy opis CROstolicy

Z przyjemnością poczytam, pooglądam i porównam wrażenia
Pozdrav

Moje pierwsze wrażenie po wjechaniu do miasta? O matko i córko ze ścierko... troche tu brzydko. Przejazd przez miasto to był hardkor, widać że to stolyca i jeżdżą z wielka swobodą, skacząc z pasa na pas

Za bardzo się nam nie chciało łazić, dość mocno ograniczyliśmy się do starówki. Ale to właśnie na wiosnę/lato zostawimy sobie na później.
Zaczynamy od Katedry, to której mamy rzut beretem.

Do środka zaglądałem, zdjęć nie robiłem - było za ciemno a z lampą nie pozwolili... Wrócę tam kiedy indziej

Jeszcze jeden rzut na detale, w czerni i bieli.

Jak to kobieta, trzeba było zajrzeć na targ Dolac. No to poszedłem, studząc zakupowe zapały drugiej połówki

ZNajdujemy tu miód lawendowy, po który wrócimy później... Miód jest tam pod tym napisem

Pierwsze wrażenie zaczyna sie zacierać. Zaczyna się mi tu podobać.

Art Park i Guliwer

Wsysło mi za to zdjęcie na Gornji Grad... muszę przekopać zdjęcia, bo ja tu jakąś panoramę robiłem.