Wyczytałam, że na wyspy można dotrzeć z Puli, Rovinj i Fazany - czy ktoś zna może jakieś szczegóły? Przewoźnik, ceny itp.?
Czy Ktoś był na Brijuni?
Pozdrawiam serdecznie
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Najlepiej zawsze u źródła: N.P. Brijuni
.png)
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Kozada i Sveti Jerolim na te dwie wyspy z archipelagu (położone na uboczu) można dopłynąć indywidualnie wodną taxi, która odpływa codziennie sprzed kampu Puntizela. Można też chyba znaleźć rejsiki "panoramiczne" (szukaj pod "panoramski izleti brijuni"). A poza tym tylko i wyłącznie rozganizowane "zwiedzanie".
.png)
minimartini napisał(a):Jako, że skorzystałam z magicznej forumowej opcji "szukaj" i nie znalazłam tego, co szukałam... Proszę Was o pomoc, Drodzy Cromaniacy
Wyczytałam, że na wyspy można dotrzeć z Puli, Rovinj i Fazany - czy ktoś zna może jakieś szczegóły? Przewoźnik, ceny itp.?
Czy Ktoś był na Brijuni?![]()
Pozdrawiam serdecznie
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
elli_spirelli napisał(a): Zwierzeta, ktore widzialam mialy ograniczona wolnosc, dlatego nazwalam to zoo i nawet nazwa safari park nie wpadla by mi do glowy.
.png)
.png)
elli_spirelli napisał(a):Wiesz, mam kolezanke z Botswany i tam jest safari park. W obrebie parku zwierzeta sa WOLNE ... bez barier ... to czlowiek jest gosciem
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne