UWAGA - ZA DARMOCHĘ (tzn. - po kosztach - odbitek i ew. noclegu).
Pytania?
.png)
.png)
.png)
Jeśli znajdą się chętni na obydwa terminy to może i jakąś mała galerię ślubną na forum wysmażymy...?Rysio napisał(a):Żeby nie zakładać nowego topicu, tym bardziej że nie tworzę konkurencjibo termin zupełnie różny, to również zaoferuję sesję plenerową (ślubną, narzeczeńską lub każdy inny wybrany temat) w rejonie Żivogosce/Igrane/Makarska w terminie 16-29 sierpnia br. Bez kosztów, płyta cd/dvd gratis w zamian za możliwość umieszczenia fotek w mojej galerii.
Pozdrav Rysio
.png)
Rysio napisał(a): również zaoferuję sesję plenerową (ślubną, narzeczeńską lub każdy inny wybrany temat) w rejonie Żivogosce/Igrane/Makarska w terminie 16-29 sierpnia br. Bez kosztów, płyta cd/dvd gratis w zamian za możliwość umieszczenia fotek w mojej galerii.
Pozdrav Rysio
.png)
Monte Christo napisał(a):pokazcie jakies probki zdjec !
.png)
.png)
Nie poznałem go nigdy (wirtualnie chyba tez nie), ale mamy podobne poczucie estetyki (choć z moimi umiejętnościami gorzej...Monte Christo napisał(a):wporzo kolego !
widze ze inspiruje cie moj przyjaciej i mentor Leszke Kowalski
heh...
jaki ten swiat maly stal sie dzieki internetowi
.png)
.png)
bardzo chętnie... a pamiętałbyś o krótkim mailu tydzień wcześniej?Monte Christo napisał(a):to zapraszam na plener foto pewnie gdzies w wakacyjny weekend bedzie,wspolnie z JTF i ZPAF pewnie jak zwykle bedzie organizowany. przyjedziesz poznasz leszka, innych ludzi focacych, mnie porobisz jakies zdjecia![]()
Zawsze zapraszamy wszystkich chetnych na plenery.
.png)
Powrót do FotoCroClub - dyskusja