.png)
.png)
.png)
.png)
andrzejk1975 napisał(a):będzie się działo
.png)
.png)
rysiek_r74 napisał(a):A od kiedy zaczynamy typowanie?
Zbyszko666 napisał(a):Zapraszam do rozmów na temat "dobrejzmiany" w typerze![]()
Zbyszko666 napisał(a):Jak zapowiadałem do wszelkich zmian odnośnie typera, jak najbardziej możemy rozmawiać w odpowiednim dziale czyli tu:ekstraklasa-typer-komentarze-t44404.html#p1338163
Mam nadzieję, że osoby które przestały typować, powrócą i również będą się świetnie bawić i urozmaicać sobie czas na forum
PWojtek napisał(a):Jeżeli twierdzicie, że regulamin jest ok i nie ma sensu go zmieniać to nic innego mi nie pozostaje niż, bo ja lipy nie toleruję, a tu mi nią trąci. Miałem kiedyś człowieka w pracy który wiecznie powtarzał jak coś montował "zawsze tak było" i nie przyjmował, że mogą być jakieś zmiany montażowe ot miał takie lekkie ograniczenie.
Zbyszko666 ktoś kiedyś powiedział, że tylko krowa nie zmienia zdania jeżeli już się bawisz w przysłowia.
anakin napisał(a):Nie mój cyrk, ale nie łatwiej by było wyznaczyć maksymalny czas do typowania ( np.tak jak jest teraz - godzinę przed) dla całej kolejki?
Obecny sposób wprowadza trochę zamieszania.....
.png)
.png)
.png)
Zbyszko666 napisał(a):Cisza. Czyli można wnioskować ,że regulaminu zabawy jako tako nie zmieniamy.

.png)
.png)
- typowanie meczów w sobotę, niedzielę, poniedziałek - do godzimy rozpoczęcia pierwszego meczu danego dnia (15:30 ; 18:00) a nie do godziny przed rozpoczęciem (14:30 ; 17:00)
.png)
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki