Nieźle.
Ale wg podsumowania kolejki jestem już w klubie 140, nie 130
.png)
labusm napisał(a):Ale wg podsumowania kolejki jestem już w klubie 140, nie 130
Janusz Bajcer napisał(a):PWojtek spóźnił się z typowaniem dzisiejszych spotkań![]()
ekstraklasa-2015-2016-typowanie-t46016-660.html
Akt Regulaminowy:
- Mecze można typować do godziny przed rozpoczęciem piątkowych spotkań.
- Jeżeli ktoś zapomni wytypować mecze w piątek, to kolejne na sobotę i niedzielę również typuje do godziny przed pierwszym poprzedzającym meczem
Czyli dzisiejsze typowanie należało podać do godziny 19:30
.png)
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Taki regulamin jest od dawna.
Termin piątkowy jest dlatego, że większość meczy tak się rozpoczyna.
Jeśli mecze w innym dniu, to też trzeba w tym dniu wytypować je na godzinę przed rozpoczęciem pierwszego.
.png)
PWojtek napisał(a):usunąłem swoje typy z tej kolejki.
Janusz Bajcer napisał(a):PWojtek napisał(a):usunąłem swoje typy z tej kolejki.
Na jutro możesz podać ponownie.
.png)

.png)
PWojtek napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):PWojtek napisał(a):usunąłem swoje typy z tej kolejki.
Na jutro możesz podać ponownie.
Mimo, że to tylko zabawa to regulamin, który jest dla mnie po prosu zły odebrał mi chęć do dalszej zabawy. Nie sądzisz chyba, że przez pół godziny dowiedziałem się jakie będą wyniki w tej kolejce?
Nie skorzystam z propozycji dalszego typowania, a na przyszłość radzę się zastanowić nad sensownym i kompletnym regulaminem przewidującym różne sytuacje. Teoretycznie jak mecz jest odwołany i odbędzie się za 2 czy 3 tygodnie to też nie możliwości zmiany typu a przez te 2 czy 3 tygodnie sporo może się zmienić.
A co do czasu typowania to myślę że ta zabawa to nie Lotto, żeby kończyć typowanie na dwie godziny przed meczami (żeby zrobić analizę typowanych liczb i odpowiednio zrobić losowanie) no chyba, że macie możliwość "ustawiania" pewnych zdarzeń. Wg mnie typy można by składać nawet do samego rozpoczęcia meczu i nic by to nie zmieniło.

, bo ja lipy nie toleruję, a tu mi nią trąci. Miałem kiedyś człowieka w pracy który wiecznie powtarzał jak coś montował "zawsze tak było" i nie przyjmował, że mogą być jakieś zmiany montażowe ot miał takie lekkie ograniczenie.
PWojtek napisał(a):Jeżeli twierdzicie, że regulamin jest ok i nie ma sensu go zmieniać to nic innego mi nie pozostaje niż, bo ja lipy nie toleruję, a tu mi nią trąci.