Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pisak proszę o pomoc wyjazd już 16.06.

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
michalek_101
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalek_101 » 27.05.2011 08:14

Witam siedzę i studiuję forum od kilku miesięcy i zdecydowaliśmy,że jedziemy 16.06. w trzy osoby do Pisaka.Proszę o wszelkie informacje na temat tej miejscowości.Jak jest z tym słońcem czy zachodzi tak szybko jak w Marusici ? czy można gdzieś wyjść wieczorem (jakieś piwo,pizza i.t.d.) jak z plażami (interesują nas ładne małe bez tłumów ) a może ktoś zna jakieś ładne blisko morza i dobrej cenie apartamenty ? A i może ktoś ma jakieś ładne zdjęcia to bardzo proszę o wstawienie.Co można zwiedzić ,gdzie się wybrać tak w promieniu 50-60 km. od Pisaka .Za wszelkie informacje wielkie dzięki :)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 27.05.2011 08:16

michalek_101
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalek_101 » 27.05.2011 08:26

Jacek S napisał(a):http://cro.pl/forum/search.php?mode=results

Dzięki za pomoc ale ja już to wszystko czytałem :D i chcę więcej i więcej ...
kato
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kato » 27.05.2011 08:30

Byłem w Marusici we wrześniu i nie narzekałem na szybko zapadające ciemności.

Wręcz odwrotnie. Gdy robiło się trochę chłodniej, a słonko znikało za Braciem...
Z Pisaka nie mam wielu fotek, ale forum/viewtopic.php?t=25839&highlight=

W czerwcu na pewno nie zabraknie ci długiego dnia :)
Kasieńka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasieńka » 27.05.2011 10:26

Pisak - świetny wybór ! Dla mnie wakacje w Pisaku w 2008 roku były bardzo udane.To mała miejscowość z jednym sklepem i jedną knajpką (jeśli coś się zmieniło od mojego pobytu, to proszę mnie poprawić). Niestety rosnąca popularność tej miejscowości spowodowała napływ dużej liczby turystów, ale być może w czerwcu nie będzie jeszcze tłoczno.
Jest kilka pięknych plaż:
-główna koło portu;
-mniej dostępne plażyczki za kościołem, bardziej kameralne;
-no i moja ulubiona na końcu Put Vrulie idąc w kierunku Uvala Vrulie.
Ponadto z Pisaka robiliśmy wyprawy do Omisia, Makarskiej, Splitu, Trogiru, Mostaru, i na fish-picknik statkiem z Makarskiej na Hvar i Brać.
My mieszkaliśmy w apartamencie Ora, o którym pisano już na forum.
Mogę przesłać trochę fotek z Pisaka i okolic na maila
Pozdrav :papa:
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 27.05.2011 11:34

Dokładnie termin w którym jedziecie to czysta frajda o tłumach zapomnij to nie sa jeszcze wakacje. Wybierzecie sobie apartament jaki tylko będziecie chcieli i na jaki was będzie stać :D
W Pisaku byłem tylko na rekonesansie jedno dniowym bazowałem w Breli. Pisak to ciasna i zagęszczona miejscowość zwłaszcza ta centralna ale warto ją dostrzec na jej krańcach gdzie są fajne plaże.
W tym okresie możecie zakotwiczyć w każdej miejscowości znajdziecie idealne miejsce warto zobaczyć przynajmniej 2-3 w tym ścisłym rejonie
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 27.05.2011 11:54

Kasieńka jeżeli możesz podeślij mi też jakieś foty z góry dziękuję :wink:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
michalek_101
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalek_101 » 27.05.2011 18:35

Kasieńka napisał(a):Pisak - świetny wybór ! Dla mnie wakacje w Pisaku w 2008 roku były bardzo udane.To mała miejscowość z jednym sklepem i jedną knajpką (jeśli coś się zmieniło od mojego pobytu, to proszę mnie poprawić). Niestety rosnąca popularność tej miejscowości spowodowała napływ dużej liczby turystów, ale być może w czerwcu nie będzie jeszcze tłoczno.
Jest kilka pięknych plaż:
-główna koło portu;
-mniej dostępne plażyczki za kościołem, bardziej kameralne;
-no i moja ulubiona na końcu Put Vrulie idąc w kierunku Uvala Vrulie.
Ponadto z Pisaka robiliśmy wyprawy do Omisia, Makarskiej, Splitu, Trogiru, Mostaru, i na fish-picknik statkiem z Makarskiej na Hvar i Brać.
My mieszkaliśmy w apartamencie Ora, o którym pisano już na forum.
Mogę przesłać trochę fotek z Pisaka i okolic na maila
Pozdrav :papa:

Witam i bardzo dziękuję za pomoc :)
mój adres @ : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone