Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pirovać?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bez
Globtroter
Pirovać?

Nieprzeczytany postnapisał(a) bez » 07.06.2009 13:43

Szukajka pokazuje mi same bzdety i zero konkretnej informacji. Janusz B jedynie kwestionuje atrakcyjnośc miejsca, ze względu na połozenie. Nie wiem czemu zresztą.
Jakie plaże? rozległe czy nie ? kamienie czy głazy? :wink: a może beton :cry:
z grubsza miasteczko by pasowało, ale czy warto?
ktos był? a może cos lepszego w okolicy?
robo111
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) robo111 » 07.06.2009 14:54

Byłem w Pirovac z rodzinką w Pirovac, w tamtym roku. Miejscowość mała, nie ma tłumów, plaże żwirowe, morze raczej płytkie i cieplejsze od okolicznych miejsc. Miałem jednak wrażenie, że jest nieco zamulona, nie brudna ale niezbyt przejrzysta. Zonie się podobało mi nie za bardzo. Świetna baza wypadowa.
aleksander76
Turysta
Pirovac

Nieprzeczytany postnapisał(a) aleksander76 » 19.01.2010 13:53

W zeszlym roku odwiedzilem to wspaniale miasteczko Bylem z żoną i dwójką dzieci 8 lat i 2 latka. Dzieci nie chcą slyszeć o innej miejscowości tylko Pirovac Byliśmy już w paru miejscach /cala Istria aż po Dramalj/ ale to miejsce ma swój niepowtarzalny urok nic tylko wsiadać do auta 1060km i jesteśmy na miejscu /tyle jest z Jastrzębia Zdroju/ Po rozmowach z domownikami wakacje 2010 spędzimy ponownie w PIROVAC
salbinn
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) salbinn » 20.06.2010 16:42

Witam mam pytanie wybieram się też do Pirovac z rodzinką w tym roku w drugiej połowie sierpnia.Jak pojade w ciemno znajde bez problemu pokoje? jak by ktoś miał linka z ofertą pokoi w rozsądnej cenie byłbym wdzięczny o wklejenie go.
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 20.06.2010 17:28

salbinn napisał(a):Jak pojade w ciemno znajde bez problemu pokoje?

Witaj, byłem tam "w ciemno" w lipcu i miałem problemy ze znalezieniem kwatery. Wszystko zajęte, dopiero jakaś miła pani skierowała mnie do "gospodarza" który wynajął mi pokój z kuchnią i ciasnym balkonem bez klimatyzacji. Myślę że powodem jest ogólnie wielkość tego miejsca i mała ilość kwater. Miasteczko spokojne, bez specjalnych zabytków, rozrywek, konieczne zatyczki do uszu bo w kościele o 6.00 rano niemiłosiernie biją dzwony na mszę. Jak ktoś ceni ciszę i spokój oraz bazę wypadową do Vodice, Sibenika, Zadaru to Pirovac umiarkowanie polecam.
salbinn
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) salbinn » 20.06.2010 21:10

Dzięki za info. jak nie znajde nic rozsądnego ( czytaj finanse) to chyba pojade w ciemno chociaż z dziecmi nie chciałbym ryzykować.jak ktos ma linka prosze o wklejenie z ofertami.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone