Re: dzięki
napisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2010 22:01
mimi1405 napisał(a):.... Może ty opiekunie byles gdzies gdzie bylo fajnie i byś mi coś polecił

Niestety swoich namiarów nie polecę bo zazwyczaj albo spałem u swoich znajomych na Krk (a oni nie wynajmują) albo w hotelach na Istrii a od 4 lat "odpoczywam" od tego kierunku
Nie masz co panikować z tzw. "sprawdzonymi" lokalami bo nie zawsze to niby "sprawdzone" Tobie będzie odpowiadało.
Troche to forum istnieje i nie przypominam sobie aby ktoś wcześniej opisywał sytuację, że wpłacił zaliczke, pojechał a tam zero hacjendy i zero zaliczki lub pojechał w ciemno i musiał wracać do kraju bo nigdzie nie było miejsc.
Ustal sobie konkretny cel podróży (bo bez tego to szkoda zabierać się za robotę) i szukaj namiarów w linkach z tego wątku, który Ci wkleiłem - spodoba się , ślij mejla. Z tych załączonych linków spokojnie znajdziesz coś dla siebie. Dogadacie się - czekaj na dzień urlopu, pakuj się i będzie OK.
Jak zaczniesz pytać kto Ci co ma do polecenia na forum to dostaniesz tyle odpowiedzi ilu się wypowie userów - i dalej nie będziesz wiedziała o co chodzi

Ostatnio edytowano 21.01.2010 22:08 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz