Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pierwszy wyjazd do Chorwacji(polecane apartamenty)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mimi1405
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mimi1405 » 21.01.2010 20:28

Witam wszystkich wielbicieli Chorwacji! Od pewnego czasu czytam to forum i przeglądam apartamenty ale bardzo trudno mi się zdecydowac na jakies lokum tym bardziej ze pierwszy raz zamierzam jechac do Chorwacji.Poszukuje apartamentu dla 4 osób (2 dorosłych i 2 dzieci) w terminie przełom lipca i sierpnia. Proszę poradzcie mi coś gdzie juz byliście może to byc w rejonie Raraiwiery Makarsiej lub Trigiru. Zawszystkie cenne rady z góry dziekuje można też przesyłc info na mojego maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

:D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2010 21:36

mimi1405 napisał(a):....czytam to forum i przeglądam apartamenty ale bardzo trudno mi się zdecydowac na jakies lokum

Chyba mało dokładnie szukasz :lol:
Podpowiedź na zachętę:
Post 2 od góry, punkt "d" czyli: "strony z linkami od forumowiczów (najczęściej sprawdzone na własnej skórze) - pogrupowane wg. regionów HR"
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17804
Miłej lektury :wink:
mimi1405
Autostopowicz
dzięki

Nieprzeczytany postnapisał(a) mimi1405 » 21.01.2010 21:47

dzięki za wskazanie drogi poszukiwań :D mam nadzieję że coś znajdę bardzo bym chciała znależc coś bezpiecznego i pewnego żeby nie zaliczyc feralnych wakacji 2010 . Może ty opiekunie byles gdzies gdzie bylo fajnie i byś mi coś polecił :D :oops:
Użytkownik usunięty
Re: dzięki

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2010 22:01

mimi1405 napisał(a):.... Może ty opiekunie byles gdzies gdzie bylo fajnie i byś mi coś polecił :D :oops:

Niestety swoich namiarów nie polecę bo zazwyczaj albo spałem u swoich znajomych na Krk (a oni nie wynajmują) albo w hotelach na Istrii a od 4 lat "odpoczywam" od tego kierunku :lol:
Nie masz co panikować z tzw. "sprawdzonymi" lokalami bo nie zawsze to niby "sprawdzone" Tobie będzie odpowiadało.

Troche to forum istnieje i nie przypominam sobie aby ktoś wcześniej opisywał sytuację, że wpłacił zaliczke, pojechał a tam zero hacjendy i zero zaliczki lub pojechał w ciemno i musiał wracać do kraju bo nigdzie nie było miejsc.

Ustal sobie konkretny cel podróży (bo bez tego to szkoda zabierać się za robotę) i szukaj namiarów w linkach z tego wątku, który Ci wkleiłem - spodoba się , ślij mejla. Z tych załączonych linków spokojnie znajdziesz coś dla siebie. Dogadacie się - czekaj na dzień urlopu, pakuj się i będzie OK.

Jak zaczniesz pytać kto Ci co ma do polecenia na forum to dostaniesz tyle odpowiedzi ilu się wypowie userów - i dalej nie będziesz wiedziała o co chodzi :wink:
Ostatnio edytowano 21.01.2010 22:08 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2010 22:07

Witam. Zależy czego szukasz, spokojnej mieściny do odpoczynku, czy rozrywek typu dyskoteka, knajpki, należy sobie odpowiedzieć na to pytanie.
Generalnie Riwiera Makarska jest ok. ale miasta typu Omiś, Makarska to gwar, tłumy turystów.
Na riwierze jest super, ale im mniejsza miejscowość tym spokojniej.
Więc mapa w rękę i szukaj. :wink:
Tyle na początek, jak coś upatrzysz to pytaj. :papa:
Ja jadę do Marusici , nigdy tam nie byłem ( na riwierze już 3 razy) ale to jest właśnie miejscowość typu "wypoczynek". Do rozrywek, sklepów blisko i oto mi chodzi.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone