Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pierwszy raz z dzieckiem w Chorwacji

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
underthesea
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) underthesea » 06.04.2013 05:30

Witajcie,
planujemy tygodniowy wypoczynek w Chorwacji poczatkiem lipca 2013.
Szukam na slepo apartamentow i jestem zagubiona nieco.

Doradzicie cos?

Dodam ze mam na oku 2 apartamenty, ale jeden z nich drogi dosc (120euro za noc), a o drugim specjalnie opinii znalezc nie moge.

Przyznaje ze zalezy mi na basenie ze wzgledu na dziecko i zeby warunki byly fajne.

Ze wzgledu na odleglosc wolalabym cos na polnocy CHorwacji, ale akurat te apartamenty co mam na oku to Środkowa Dalmacja, więc i tam propozycje mile widziane.

Na wyjazd w slepo i szukanie na miejscu nie mam absolutnie odwagi, wiec musze miec cos pewnego zarezerwowanego.

Powiem szczerze ze od wczoraj grzebie po całym forum i necie i jest tego tak dużo że wybrać nie mogę :lol:

Nie mam porównania bo nigdy nie byłam w Chorwacji i nie wiem czego oczekiwać. Doczytałam że na wyspie Rab można liczyć na piaszczyste plaże, ale z drugiej strony może to nie jest taki konieczny warunek? Będzie milion rodzin z dziecmi wokol i ze stresu ze zapodzieje dziecko nici z urlopu ;)

Villa Margitta bylaby fajna? widzialam ze ktos o niej pisal, ale nic konkretnego, to Drasnice, czyli poludniowa Dalmacja.

Przeszukiwanie tylu info mnie meczy i coraz wiecej watpliwosci wzbudza, wolalabym zarezerwowac i juz ;)

No i raczej licze na apartament, a nie kwatere z krzeslami z lat 70tych ;) to zart, ale wiecie o co chodzi ;)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone