planujemy tygodniowy wypoczynek w Chorwacji poczatkiem lipca 2013.
Szukam na slepo apartamentow i jestem zagubiona nieco.
Doradzicie cos?
Dodam ze mam na oku 2 apartamenty, ale jeden z nich drogi dosc (120euro za noc), a o drugim specjalnie opinii znalezc nie moge.
Przyznaje ze zalezy mi na basenie ze wzgledu na dziecko i zeby warunki byly fajne.
Ze wzgledu na odleglosc wolalabym cos na polnocy CHorwacji, ale akurat te apartamenty co mam na oku to Środkowa Dalmacja, więc i tam propozycje mile widziane.
Na wyjazd w slepo i szukanie na miejscu nie mam absolutnie odwagi, wiec musze miec cos pewnego zarezerwowanego.
Powiem szczerze ze od wczoraj grzebie po całym forum i necie i jest tego tak dużo że wybrać nie mogę
Nie mam porównania bo nigdy nie byłam w Chorwacji i nie wiem czego oczekiwać. Doczytałam że na wyspie Rab można liczyć na piaszczyste plaże, ale z drugiej strony może to nie jest taki konieczny warunek? Będzie milion rodzin z dziecmi wokol i ze stresu ze zapodzieje dziecko nici z urlopu
Villa Margitta bylaby fajna? widzialam ze ktos o niej pisal, ale nic konkretnego, to Drasnice, czyli poludniowa Dalmacja.
Przeszukiwanie tylu info mnie meczy i coraz wiecej watpliwosci wzbudza, wolalabym zarezerwowac i juz
No i raczej licze na apartament, a nie kwatere z krzeslami z lat 70tych

.png)