Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pierwszy raz do Chorwacji z dziećmi

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 01.04.2010 09:43

pawelli napisał(a):Jeżeli jedziesz z dziećmi to zabierz bo ja nie widziałem:
- serki homogenizowane
- soczki dla dzieci, np. Kubuś Play, itp.

O ja... a kto Ci to powiedział????
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 01.04.2010 10:36

Nie widziałem w Makarskiej :?
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 01.04.2010 10:43

pawelli napisał(a):

Nie widziałem w Makarskiej :?

Pewnie raczej nie rozpoznałeś... Danonki w hr nazywają się Danonino (i jogurty i serki)... jest też i rodzima gama produktów firmy Dukat - Dukatino...
A że soków dla dzieci nie wiedziałeś... tego to już naprawdę nie rozumiem... Tym bardziej w Makarskiej...
np.zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ostatnio edytowano 01.04.2010 10:49 przez Katarzyna Głydziak Bojić, łącznie edytowano 1 raz
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 01.04.2010 10:48

A to ja już nie wiem ;)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.04.2010 10:50

Może trzeba było sprawdzić poza monopolowym... :):)
wiewióreczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiewióreczka » 05.05.2010 17:18

tosur napisał(a):My bylismy w zeszlym roku od 13 do 27 czerwca w Biograd na Moru z dwojką chlopców 3,5 i 2 latka jest tam piaszczysta zatoczka choc zatłoczona przez takie maluchy. Nam sie ogólnie ze wzgledu ana dzieciaki podobało i pewnie w tym roku tez tam poojedziemy

to ja w takim razie BARDO BARDZO prosze o namiary na tę kwatere !!!!!!!!!!!!!1
elvis80
Odkrywca
ja tez poproszę

Nieprzeczytany postnapisał(a) elvis80 » 10.05.2010 22:07

wiewióreczka napisał(a):
tosur napisał(a):My bylismy w zeszlym roku od 13 do 27 czerwca w Biograd na Moru z dwojką chlopców 3,5 i 2 latka jest tam piaszczysta zatoczka choc zatłoczona przez takie maluchy. Nam sie ogólnie ze wzgledu ana dzieciaki podobało i pewnie w tym roku tez tam poojedziemy

to ja w takim razie BARDO BARDZO prosze o namiary na tę kwatere !!!!!!!!!!!!!1

jeśli można...
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 10.05.2010 22:12

Zobacz sobie to w moim temacie jeden z forumowicz podesłał mi ten pomył PLAŻA I BEZPOŚREDNIA OKOLICA robią wrażenie chyba od tego miejsca zaczne szukać czegoś na koniec czerwca dla siebie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 10.05.2010 22:14

Oj coś nie tak wyszło najprościej wbij sobie w Googlach Pisak Chorwacja i wypierz ostatnie zdjęcie
tosur
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tosur » 11.05.2010 11:29

namiary na biograd tam gdzie bylismy z dzieciakami podesle na email - prosze o adresy
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Pierwszy raz do Chorwacji z dziećmi - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone