Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pierwszy raz do Chorwacji czy możecie doradzić....

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ANGELO1972
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANGELO1972 » 20.01.2015 19:20

Witam wszystkich TU :hut: Chcemy jechać od 28.06.2015 do Chorwacji na tydzień albo 8 dni ,moja rodzina to 2 dorosłych + 1 6lat +1 9lat +1 14lat czyli 5 :D interesuje nas apartament blisko wody bo dzieci itd... i tu nasza wiedza się kończy bo nasze biura to zazwyczaj duży kaszt :( więc najlepiej było by coś tam bezpośrednio załatwić ale tu jest problem bo tyle się tu pisze [ internet ] że trudno coś wybrać. Wiem że najprościej na gotowe ale głównie chodzi mi o coś sprawdzonego :D za każdą poradę, sugestie z góry dziękuje :D mogę się odwdzięczyć pomocą w Włoszech.
lechocz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lechocz » 20.01.2015 19:42

Mogę Wam śmiało polecić Vodice, których największym atutem jest centralne położenie na Chorwackim wybrzeżu, oferujące wszystko czego tylko dusza zapragnie oraz stanowiące doskonałą bazę wypadową na wszelkiego rodzaju wycieczki bliższe i dalsze, pozwalające na poznanie tego pięknego kraju.

W związku z powyższym przesłałem na PW ofertę, sympatycznego Chorwata, Daria z Vodic, który zadba o Was jak o swoja rodzinę.

Na pewno coś Wam przypasuje gdyż oferuje naprawdę świetne warunki oraz służy wszelka pomocą na miejscu.

A naprawdę warto. :papa:
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 20.01.2015 20:02

ANGELO1972 napisał(a):Chcemy jechać od 28.06.2015 do Chorwacji na tydzień albo 8 dni

Cześć ANGELO1972.

To może, zanim jak zwykle zaproponujemy Ci z pół miliona skrajnie różnych miejsc, powiesz nam jednak, co Ty tam chcesz robić w tej Chorwacji. Bo wiesz, to długie wybrzeże jest i różnie wygląda, to raz. Jedni lubią imprezy z muzą i wesołe miasteczka, a drudzy tylko cykady i szum fal, to dwa. Są tacy, co nie siądą na plaży jak nie ma piachu oraz tacy, co się nim brzydzą - to trzy. A relacje jakieś czytałeś? - to cztery.
nasze-relacje-z-podrozy-f22.html

I po co Ci nowy wątek jak i tak Cię za chwilę przeniosą do któregoś ze starych - to pięć. :wink:
ANGELO1972
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANGELO1972 » 20.01.2015 20:56

Dziękuje za podpowiedzi ;-) Lechocz nie doszły do mnie namiary tego Chorwata ?
lechocz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lechocz » 20.01.2015 21:29

ANGELO1972 napisał(a):Dziękuje za podpowiedzi ;-) Lechocz nie doszły do mnie namiary tego Chorwata ?

We wiadomości prywatnej w drugiej linijce tekstu masz w nawiasach podany adres, który należy skopiować, oczywiście bez nawiasów, i wkleić do tzw. paska adresowego przeglądarki lub w Googla a powinna otworzyć się, tak jak i mi właściwa strona. :papa:

PS

Wysłałem kolejna PW z adresem, który u mnie otwiera się na właściwej stronie. :papa:
ANGELO1972
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANGELO1972 » 22.01.2015 18:52

lechocz napisał(a):Mogę Wam śmiało polecić Vodice, których największym atutem jest centralne położenie na Chorwackim wybrzeżu, oferujące wszystko czego tylko dusza zapragnie oraz stanowiące doskonałą bazę wypadową na wszelkiego rodzaju wycieczki bliższe i dalsze, pozwalające na poznanie tego pięknego kraju.

W związku z powyższym przesłałem na PW ofertę, sympatycznego Chorwata, Daria z Vodic, który zadba o Was jak o swoja rodzinę.

Na pewno coś Wam przypasuje gdyż oferuje naprawdę świetne warunki oraz służy wszelka pomocą na miejscu.

A naprawdę warto. :papa:

Kurcze albo ja jestem tępy albo mi komp nie wyświetla wszystkiego nie mam nic w nawiasach :D
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 22.01.2015 19:26

ANGELO1972 napisał(a):Kurcze albo ja jestem tępy albo mi komp nie wyświetla wszystkiego nie mam nic w nawiasach :D

Bo pewnie masz w PW.

Przechwytywanie.PNG
ANGELO1972
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANGELO1972 » 24.01.2015 08:06

W PW mam 0 wiadomości :-(
ANGELO1972
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANGELO1972 » 24.01.2015 08:07

Możesz mi to podesłać na mail angelo2@ op.pl

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone