Chcemy jechać od 28.06.2015 do Chorwacji na tydzień albo 8 dni ,moja rodzina to 2 dorosłych + 1 6lat +1 9lat +1 14lat czyli 5 .png)
Chcemy jechać od 28.06.2015 do Chorwacji na tydzień albo 8 dni ,moja rodzina to 2 dorosłych + 1 6lat +1 9lat +1 14lat czyli 5 .png)

.png)
ANGELO1972 napisał(a):Chcemy jechać od 28.06.2015 do Chorwacji na tydzień albo 8 dni
.png)
.png)
ANGELO1972 napisał(a):Dziękuje za podpowiedziLechocz nie doszły do mnie namiary tego Chorwata ?

.png)
lechocz napisał(a):Mogę Wam śmiało polecić Vodice, których największym atutem jest centralne położenie na Chorwackim wybrzeżu, oferujące wszystko czego tylko dusza zapragnie oraz stanowiące doskonałą bazę wypadową na wszelkiego rodzaju wycieczki bliższe i dalsze, pozwalające na poznanie tego pięknego kraju.
W związku z powyższym przesłałem na PW ofertę, sympatycznego Chorwata, Daria z Vodic, który zadba o Was jak o swoja rodzinę.
Na pewno coś Wam przypasuje gdyż oferuje naprawdę świetne warunki oraz służy wszelka pomocą na miejscu.
A naprawdę warto.
.png)
ANGELO1972 napisał(a):Kurcze albo ja jestem tępy albo mi komp nie wyświetla wszystkiego nie mam nic w nawiasach
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne