' Wszyscy na Forum wiedzą ,ze zdjecia robię denne.Tylko pstrykacze i one wychodza mi bardzo marnie,no cóz Pan Bóg poskąpił mi talentu ,wogóle nieraz sie dziwię,że jakoś dotrwałam ze swoimi ułomnościami. Leszek Skupin napisał rzecz oczywistą
.png)
.png)
.png)
Monte Christo napisał(a):Bo jakby nie moja jakze skromna osoba tutaj, to koleczko wzajemnej adoracji dochodziloby do ekstazy przy kazdorazowym wklejeniu nowego zdjecia. Wklejajmny wszystko co poprawne, ale rowniez piszmy o tym co nam sie nie podoba.
))
Monte Christo napisał(a):Petris co ty bierzesz ??
.png)

.png)
Monte Christo napisał(a):no to pstryk: holga 6x6 fuji pros bardzo nieostre zdjecie
.png)
Monte Christo napisał(a):Bo jakby nie moja jakze skromna osoba tutaj, to koleczko wzajemnej adoracji dochodziloby do ekstazy przy kazdorazowym wklejeniu nowego zdjecia. Wklejajmny wszystko co poprawne, ale rowniez piszmy o tym co nam sie nie podoba.))
stalka 24 mm(przy pelnej klatce, ze swiatlem 2,8) odpowiednio przymkniety daje ostre jak zyleta zdjecie. Bez przesady Plumek Twoje zdjecie jest nie ostre, przyznaj to i nie wtulaj ze to jakias tam dystorsja(biore jeszcze pod uwage fakt, iz postprocesing zdjecia byl wykonany na odwal sie, w picasie automatem zmienialas rozmiar lub format). Bo jesli usprawiedliwiasz sie dystorsja to szklo jakies kiepskie masz, albo bardzo dobre tylko spadlo ze schodów.
.png)
Monte Christo napisał(a):no to pstryk: holga 6x6 fuji pros bardzo nieostre zdjecie
Monte Christo napisał(a):Petris co ty bierzesz ??