Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Fatamorgana napisał(a):Hmmm... Hmmm... Mnie się to z czymś chyba kojarzy... I chyba już wiem z czym. Chodziło mi to po głowie jak tylko zobaczyłem tę fotę.
Tak - to jest Gdańsk.
PS. Czy jesteśmy godni usłyszeć co to za skojarzenie?
Ostatnio edytowano 22.04.2011 06:52 przez Vjetar, łącznie edytowano 1 raz
Jolanda napisał(a):tym razem jak będzie na nie to się.........
............ zastrzelę
Widzę, że każdy boi się napisać, że to dla odmiany ma 30kb. Jolu, tylko proszę Cię, nie strzelaj.
Ma 30, ale, z drugiej strony, to za dużo szczegółów też nie ma, więc co tam niby miałoby być zapisane ...
.......wiedziałam,wiedziałam................
że o czymś zapomniałam musicie przyznac że już prawie mi się udało miało byc.......... trójka z przodu i zera ?
I co jest /JEST !!!!!!!!!!!!
a że jedno zero pominęłam to już szczegół jak się nie zastrzeliłam to znaczy że kiedyś się nauczę
Jolanda napisał(a): jak się nie zastrzeliłam to znaczy że kiedyś się nauczę
Nie wiem dlaczego, ale jakoś byłem pewien, że nie zastrzelisz się z powodu jednego głupiego zera.
Jolanda napisał(a):W ramach rekompensaty i tu coś pozostawiam
Bardzo przyjemna forma prezentacji. Ale pozwolę sobie na dwie uwagi, chociaż pewnie i Ty już o tym wiesz. Po pierwsze zbyt wiele ujęć się powtarza - może jest ich za mało? Nawet muzyczka pokazała, kiedy powinnaś skończyć, bo nie chciała dalej grać. Po drugie - za wąskie kadry - panoramujesz i od razu jest koniec ujęcia. Następnym razem będzie na pewno lepiej.
mariusz-w napisał(a):Wąwozów takowych w naszych lasach moc ... i górek takowych też ! Nawet nie pomyślałem, że można je pokazywać.
No, chyba można. Oprócz miażdżącej krytyki nie ma za to żadnych sankcji. Ja właściwie szedłem na pole, a las miałem po drodze. Spodobało mi się ukształtowanie terenu.