Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pakostane Apartament Luka

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.09.2012 16:07

Skoro nie pływałeś - to sprawa oczywista, nie płyń motorówką na Kornati. :idea:
Na Vrgagę chyba można, dopytaj u wynajmującego. :idea:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 19.09.2012 16:09

goldengate napisał(a):Nie pływałem.
Moje pytanie jest czysto teoretyczne :)

Ale po najbliższych wysepkach chętnie bym popływał. Czy można przycumować taką motorówką w innym porcie np. na wysepce VRGADA ??
Czy trzeba mieć miejsce i niestety tylko mogę pływać ??

Kornati?
Daj spokój...

Vrgada. Przy 5KM trochę czasu to zajmie, przy 15 już lepeij, tylko pytanie, czy warto...
Myślę, że nie.
25l na 15KM to tak kilka h pływania.
Cumować nie musisz; rzucasz kotwicę przy brzegu i wskakujesz do wody. Za cumowanie mogą chcieć kasę.
goldengate
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) goldengate » 19.09.2012 16:31

hmm to już sam nie wiem - zastanawiam się nad tą:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Ma moc 9,9 KM. Wynajmujący w centrum oraz grubasek twierdzą że 25l starczy na dzień pływania.

Co myślicie ?
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 19.09.2012 16:59

Mniej więcej taką łódkę wypożyczyłem kiedyś w Srimie, pełen bak i kanister, chyba ok 25 l, pływałem cały dzień po okolicznych wysepkach. Postoje to tylko kąpiele i chwilowe wypady na ląd. Łódkę oddałem ok godz 18 z pustym zbiornikiem, facet wynajmujący był sporo zdziwiony, że to wszystko wypaliłem.
goldengate
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) goldengate » 21.09.2012 06:01

Ale powiem Wam że woda to zimna jest w morzu, nie wiem czy wszędzie ale Pakostane leży mniej więcej w otwartej przestrzeni i może dlatego.
Wydaje mi się że woda jest nie wiele cieplejsza niż w naszym Bałtyku.
Nie wysiedzę dłużej jak 20-30min.

Kolega był tydzień temu w Poljice to mówi że woda ciepła.
goldengate
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) goldengate » 25.02.2013 11:06

Witajcie cromaniacy w nowym roku.
Kto już myśli o wakacjach nad Adriatykiem?

Ja się zastanawiam ale nad wersją z hotelem (wyżywieniem).
Możecie coś polecić ??
elvik
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) elvik » 14.05.2013 17:01

goldengate napisał(a):HubertK nie będę miał się kiedy dzielić wrażeniami bo będziemy w tym samym okresie :)
My jesteśmy od 15 września do 29. :)
Który apartament zajmujecie, bo my apartament B.

Ile osób jedziecie i w jakim wieku jesteście ?

Cześć, Goldengate, czy mógłbyś proszę opisać swoje wrażenia odnośnie apartamentu B? Dokładnie ten sam nam sie trafił i wg opisu spełnia wszystkie oczekiwania, a jak jest w rzeczywistości?
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Pakostane Apartament Luka - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone