Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pag

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krzycholu
Odkrywca
pag

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzycholu » 04.12.2005 17:44

mam zamiar wybrac sie na pag w lipcu 06 .koresponduje z pania beatą z
agencji perla.bardzo prosze o wasze opinie o tym miejscu i agencji
z góry dzięki krzycholu
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 04.12.2005 19:38

Byłem na Pagu w drugiej połowie sierpnia 2002 roku.Spędziłem 2 tygodnie w Povljanie.Jechałem "w ciemno" jak zawsze.Nigdy nie korzystam z pośrednictwa żadnych agencji.Apartament w bardzo dobrym standardzie znalazłem bez problemu.Pag jest wyspą o specyficznym krajobrazie- typowo"księżycowe"skaliste przestrzenie przeplatają się z zielonymi łączkami i karłowatymi drzewami,jednak bujnej śródziemnomorskiej roślinności nie należy się tam spodziewać.Niemniej jednak wyspa warta jest zwiedzenia.Dojazd mostem,lub promem.
Pozdrawiam.
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 05.12.2005 07:47

O Pagu możesz trochę poczytać na mojej stronce
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Są też namiary na apartamenty.
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 30.11.2006 13:02

WOJAN :)

Czy masz może jakieś dane dotyczące tego apartamentu, np strona www?
Ile placileś? (wiem, to byl 2002 rok...)
Czy móglbyś go polecić?
Może wiesz coś o jakimś innym dla 2 osób w tej miejscowości?
Czy będąc w Povljanie w polowie września równie latwo znajdę coś w ciemno?

Dziękuję i pozdrawiam :)
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 30.11.2006 13:15

Może ten wątek odwiedzi Maalena która o Pagu wiedziala bardzo dużo- wtedy z pewnością by wam pomogła.
pozdrav
madzia1981
Odyseusz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Odyseusz » 30.11.2006 18:26

Witam. Byłem na Pagu w lipcu. Pobyt załatwiałem właśnie za pośrednictwem p. Beaty i agencji "Perla Pag". Wszystko odbyło się bezproblemowo (choć nie mam porównania bo zawsze wcześniej jechałem w ciemno :D ) Za apartament dla 3 osób (2 pokoje z aneksem kuchennym i łazienką) płaciłem 33 euro dziennie. Właściciel kiedy wyjeżdżałem zapraszał za rok, stwierdzając że wynajmując bezpośrednio u niego będę płacił 25 euro. (Niestety gdzieś mi "wcięło" jego wizytówkę, ale poszukam). Ogólnie Pag jest dość specyficzny. Ja bym drugi raz tam nie pojechał, ale jeden raz jest chyba wart obejrzenia. Najbardziej denerwujące dla mnie było brak bliskiej "kryształowej wody". Plaże i dno są z gruboziarnistego piachu, co wpływa na przezroczystość wody (mówię o plażach w mieście Pag). Oczywiście można podjechać samochodem i w kilka (kilkanaście) minut znaleźć kryształ, ale ja z wrodzonego lenistwa lubię plaża w najbliższym otoczeniu miejsca zamieszkania 8)
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 30.11.2006 23:51

Wcale nie trzeba wyjeżdżać z miastya Odyseusz. Też byłem na Pagu w lipcu. Wynajmowałem kwaterę za pośrednictwem Perla-Pag i jestem jak najbardziej zadowolony. Zgadzam się, ze Pag to dość specyficzne miejsce ale na pewno warte obejrzenia i pomieszkania. Co do przejrzystej wody, to na zachodnim (nie tym z Rynkiem:) ) brzegu było jej pod dostatkiem. Kryształ! Moja kwatera to PER 064, z niejasnych przyczyn zdjęcia na stronie w połowie nawet nie oddają faktycznej sytuacji. świetne miejsce, cisza, spokój miejsce do zabaw dla dzieci i do czyściutkiego morza ino rzut beretem. Jak mawiał kolega nurek - amator dno niezwykle ciekawe :). Niedogodność to około 2 kilometry do centrum miasteczka. Dla szukających kompletnego spokoju polecam też Simuni, a dla amatorów śmierdzącej plazy miejskiej Nowalję.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 01.12.2006 00:04

Przecież on szukał pomocy rok temu!!!!!! :hut:
Odyseusz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Odyseusz » 01.12.2006 00:14

Jola L-G napisał(a):Przecież on szukał pomocy rok temu!!!!!! :hut:

hmmmm 8O :? tak to jest jak człowiek się zasugeruje a nie pomyśli :lol:
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 01.12.2006 04:42

Ha, ha, dobre! Jak widać ja też jestem szybszy niż myśl.

Dzieki Jola L - G, czymże byłby ten świat bez kobiet :)
Asia&Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asia&Grześ » 01.12.2006 12:06

heheee...no tak ja tez chciałem już na ten post coś powiedzieć ale mamy strone o Pagu wiec zapraszamy :)
Co do wody - jest bajer ! A nurkowanie tam to niezla frajda - małze, ukwiały, jeżowce, piekne kolorowe ryby i inne 8 ramienne atrakcje....

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 01.12.2006 22:08

JasioJasio napisał(a):Ha, ha, dobre! Jak widać ja też jestem szybszy niż myśl.

Dziekuję, ale za to, że jestem taka dociekliwa ( a może bystra :lol: ???) to zbesztano mnie juz nie raz. Jednak uważam, że Ci co mnie besztają, po prostu poczuli się urażeni, a Ty przyznałeś mi rację i naprawdę dziękuję bo wielu nie potrafi się przyznać, że popełnili błąd czy coś podobnego, a Ty jesteś jednym z niewielu i do życia podchodzisz bez przekłamań. :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: ( to jest moja ulubiona ikona emocji).
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 02.12.2006 20:34

Jola L-G napisał(a):

Dziekuję, ale za to, że jestem taka dociekliwa ( a może bystra :lol: ???) to zbesztano mnie juz nie raz. Jednak uważam, że Ci co mnie besztają, po prostu poczuli się urażeni, a Ty przyznałeś mi rację i naprawdę dziękuję bo wielu nie potrafi się przyznać, że popełnili błąd czy coś podobnego, a Ty jesteś jednym z niewielu i do życia podchodzisz bez przekłamań. :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: ( to jest moja ulubiona ikona emocji).

oj bystra woda ,woda wodiczka od Polski do Hamburga :D
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 02.12.2006 21:11

platon napisał(a):
Jola L-G napisał(a):

oj bystra woda ,woda wodiczka od Polski do Hamburga :D

nie kapuję, dlaczego do Hamburga???? (chyba nie jestem aż tak bystra!!) pozdro...... :papa: :papa: :papa:
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 05.12.2006 13:17

Miło mi, że Tobie jest miło :)
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone