Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Orebic Willa Marina

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
loka
Podróżnik
Orebic Willa Marina

Nieprzeczytany postnapisał(a) loka » 09.04.2011 17:40

Witajcie! w sierpniu jedziemy w ósemkę w podane w temacie miejsce. Jest ono na półwyspie Peljesac;)
Liczę na Wasze opinie jak tam było- jeśli nie w tej Willi, to może chociaż opiszecie mi Orebic?:)
Jeśli ktoś miałby chwilkę czasu, to możecie mi napisać na maila
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl:) czekam na Wasze zdanie o tym miejscu jak i o zaleceniach, gdzie tam pojechać pozwiedzać, do której knajpki najlepiej się wybrać i w ogóle podzielcie się czymś:D
Pozdrawiam!
Jola.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 09.04.2011 17:48

loka napisał(a):Witajcie! w sierpniu jedziemy w ósemkę w podane w temacie miejsce. Jest ono na półwyspie Peljesac;)

Witaj :)

Kurka dobrze ze powiedziałaś gdzie to jest. :lol:

loka napisał(a): to może chociaż opiszecie mi Orebic?:)

Orebic w relacji aktual
Orebic w relacji Bobik69
Orebic w relacji mysza73 Tą relację polecam szczególnie jedna z najlepszych o Orebic'u.

Na temat wspomnianej wilii nic nie wiem , bo tez w tym roku jadę na Peljesac i na camp.

Miłego wypoczynku :!:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 10.04.2011 22:59

Peljesac to najpiękniejszy region Cro, Orebic we wrześniu jest wspaniały, natomiast w sierpniu może być tam masa ludzi...
Jeśli jednak wam to nie przeszkadza to będziecie się wspaniale bawić..koniecznie odwiedźcie miasteczka na półwyspie (Trpanj - blisko bajeczna plaża Divna, Dube, Trstenik,za tunelem Dingac , spróbujcie ostryg w Stonie, zabierzcie auto na prom i popłyńcie na dzień zwiedzać cudowną wyspę Korculę...:)
Na forum jest bardzo wiele relacji o Orebic, macie lekturę do wakacji :)
brendonjkt
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) brendonjkt » 03.07.2011 16:50

[quote="loka"]Witajcie! w sierpniu jedziemy w ósemkę w podane w temacie miejsce. Jest ono na półwyspie Peljesac;)
Liczę na Wasze opinie jak tam było- jeśli nie w tej Willi, to może chociaż opiszecie mi Orebic?:)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl:) czekam na Wasze zdanie o tym miejscu jak i o zaleceniach, gdzie tam pojechać pozwiedzać, do której knajpki najlepiej się wybrać i w ogóle podzielcie się czymś:D
Pozdrawiam!
Jola.Witam ja również jadę w sierpniu do orebica willa marina dokładnie 04-08-11 :D [/url]
brendonjkt
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) brendonjkt » 03.07.2011 17:03

Witam również jadę do orebica 04-08-2011 :D :D
asia475
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) asia475 » 03.07.2011 17:07

Witam, ja wybieram się do Orebica już za tydzien. Czy to prawda,
że Peljesać jest bardziej wietrzny niż inne miejsca w Chorwacji i temperatura jest tam ciut niższa niż gdzie indziej? Może ktoś już o tym pisał i przeoczyłam za co z góry przepraszam :)
loka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) loka » 03.07.2011 19:51

brendonjkt napisał(a):
loka napisał(a):Witajcie! w sierpniu jedziemy w ósemkę w podane w temacie miejsce. Jest ono na półwyspie Peljesac;)
Pozdrawiam!
Jola.Witam ja również jadę w sierpniu do orebica willa marina dokładnie 04-08-11 :D [/url]

czyli będziemy tam w tym samym czasie, który apartament macie? będziecie większą grupą?:D
brendonjkt
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) brendonjkt » 04.07.2011 11:35

jedziemy w pięć osób apartament 7
loka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) loka » 04.07.2011 14:39

a my będziemy zajmować nr 3 i 4 :D
Mam nadzieję, że wszystko na miejscu będzie tak, jak w opisie!
pozdrawiam i do zobaczenia!
Jola
brendonjkt
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) brendonjkt » 04.07.2011 16:42

Witam z nami jedzie 2 dzieci 12 lat córka i 6lat chłopak a od was?
loka
Podróżnik
;)

Nieprzeczytany postnapisał(a) loka » 04.07.2011 19:14

Hmm, no to u nas zupełnie inaczej :)
Będziemy bez dzieci, generalnie większość osób to studenci, jesteśmy w wieku od 22-32 lata:D
Ale może zorganizujemy jakiegoś wspólnego grilla? wiem, że jest taka opcja!
Zabieracie jakieś jedzonko z Polski, czy będziecie się stołować tylko w knajpkach? U nas w zeszłym roku głównym punktem menu był karczek z grilla, bądź cokolwiek z grilla:) Tym razem znowu pojedziemy z lodówką samochodową, bo tak wychodzi taniej, jak wiadomo!:)
Czy ja mogłabym prosić o kontakt na mojego maila? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Chciałabym się zapytać jaką trasę wybieracie no i o parę szczegółów:D
Pozdrowienia!
Jola
brendonjkt
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) brendonjkt » 04.07.2011 20:07

Witam Krzysiek z tej strony mam problem z pocztą więc o trasie mogę napisać tutaj jeżdżę przez czechy austrie słowenie i do celu autostradą na samo południe a z małżonką mamy po 32 lata więc chyba się powinniśmy dogadać pozdrawiam Krzysiek.
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) profil » 05.07.2011 10:26

Witam, w zeszłym roku byliśmy w Orebiću i mieszkaliśmy właśnie w Marinie ap. 2. Wszystko w jak najlepszym porządku żadnych zastrzeżeń. W tym roku będziemy od 05.08-15.08 na tej samej ulicy tylko parę domów dalej w Balladzie. Pozdrawiam.
brendonjkt
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) brendonjkt » 05.07.2011 19:19

Witam mam pytanie jak lepiej jechać do orebića promem czy lądem na około?
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) profil » 06.07.2011 08:29

Witam, jeżeli chodzi o przejazd do Orebića to w jedną stronę w tamtym roku przejechałem lądem wzdłuż półwyspu natomiast z powrotem płynęliśmy promem ale to ze względu na ciekawość. Drożej wychodzi promem.
W tym roku pojedziemy lądem.
Pozdrawiam.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone