Witam!! W zwiazku z planowanym wyjazdem tegorocznym - czy moglibyscie polecic jakies przecudne miejsca - w rejonie Orebica - do ktorych mozna sie dostac samochodem, promem lub jakims innym plywadlem. Pozdrawienia!
Pozdr.
Michal
.png)
.png)
szybbkki napisał(a):Witam!! W zwiazku z planowanym wyjazdem tegorocznym - czy moglibyscie polecic jakies przecudne miejsca - w rejonie Orebica - do ktorych mozna sie dostac samochodem, promem lub jakims innym plywadlem. Pozdrawienia!
Pozdr.
Michal
.png)
Bocian napisał(a):szybbkki napisał(a):Witam!! W zwiazku z planowanym wyjazdem tegorocznym - czy moglibyscie polecic jakies przecudne miejsca - w rejonie Orebica - do ktorych mozna sie dostac samochodem, promem lub jakims innym plywadlem. Pozdrawienia!
Pozdr.
Michal
A co już widziałeś?
.png)
iwona73 napisał(a):ja chciałam zapytać o jedną rzecz. Czy ktoś wie czy jest możliwość dostania się z Orebića do Dubrownika drogą wodną? Może jakiś wodolot lub stateczek rejsowy? Chodzi o urozmaicenie wyjazdu. Zamiast autem byłoby pewnie przyjemniej stateczkiem, Dubrownik odwiedzimy a ile przyjemności z rejsu....Nie spotkałam się na forum z opisem ewentualnych rejsów na tej trasie dla wczasowiczów. Dziękuję z góry za wszelkie informacje.
.png)
iwona73 napisał(a):ja chciałam zapytać o jedną rzecz. Czy ktoś wie czy jest możliwość dostania się z Orebića do Dubrownika drogą wodną? Może jakiś wodolot lub stateczek rejsowy? Chodzi o urozmaicenie wyjazdu. Zamiast autem byłoby pewnie przyjemniej stateczkiem, Dubrownik odwiedzimy a ile przyjemności z rejsu....Nie spotkałam się na forum z opisem ewentualnych rejsów na tej trasie dla wczasowiczów. Dziękuję z góry za wszelkie informacje.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne