Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Omisz

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tomiag
Autostopowicz
Omisz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomiag » 26.06.2009 11:51

Szukam sprawdzonego i niedrogiego apartamentu dla 5 osób w Ominiszu lub w okolicach.
muchador
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) muchador » 27.06.2009 20:36

Blok wielorodzinny w Omiszu nad Jadranką dla 5 osób ale warunki dla 5 dość spartańskie. Mieszkanie w pełni wyposażone. Widok z balkonu super ale hałas w nocy też niezły. Do plaży spory kawałek, przejście obok cmentarza ale naprawdę tanio. Blisko Konzum i kościół. Jeżeli zainteresowało Cię to to napisz na maila- podam numer telefonu.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

mniej więcej w połowie ulicy Fra Stjepana Vrlica
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 28.06.2009 21:33

muchador napisał(a):Blok wielorodzinny w Omiszu nad Jadranką dla 5 osób ale warunki dla 5 dość spartańskie. Mieszkanie w pełni wyposażone. Widok z balkonu super ale hałas w nocy też niezły. Do plaży spory kawałek, przejście obok cmentarza ale naprawdę tanio. Blisko Konzum i kościół. Jeżeli zainteresowało Cię to to napisz na maila- podam numer telefonu.

Jak to blok przynajmniej czteropiętrowy to ja bym brał. Centrum Omisza to jest to!
W Okolicach to może jeszcze Duce z brudną i zimną wodą bym polecał. Korki od tej strony miasta wielu nie przeszkadzały.
Od strony Makarskiej przeglądałem dużo ofert ostatnio i wszystko co ciekawe już zajęte dawno.
Lipiec niebawem i lepiej w ciemno jechać i poszukać coś w okolicy Omisa, by nie trzeba było później autem na plażę jeździć lub może przenieść sie w okolice Baska Voda czy Makarskiej. Więcej kwater.
kinga77
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kinga77 » 29.06.2009 11:39

Witam

Ja mogę polecić to co poniżej. Korzystałam na miejscu z pomocy tej agencji w 2006 roku i wtedy spałam w Mimicach. Cudna mała plaża apartament z widokiem na morze. Teraz mam zarezerwowany też za jej pośrednictwem apartament w miejscowości Mali RAT ( 3 sypialnie, kuchnia pokój dzienny) dla 7 dorosłych i 2 dzieci za 90 euro/ dzień w terminie 03.08-13.08.09.

Jak macie jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem.
muchador
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) muchador » 29.06.2009 21:49

Popiel napisał(a):
muchador napisał(a):Blok wielorodzinny w Omiszu nad Jadranką dla 5 osób ale warunki dla 5 dość spartańskie. Mieszkanie w pełni wyposażone. Widok z balkonu super ale hałas w nocy też niezły. Do plaży spory kawałek, przejście obok cmentarza ale naprawdę tanio. Blisko Konzum i kościół. Jeżeli zainteresowało Cię to to napisz na maila- podam numer telefonu.

Jak to blok przynajmniej czteropiętrowy to ja bym brał. Centrum Omisza to jest to!
W Okolicach to może jeszcze Duce z brudną i zimną wodą bym polecał. Korki od tej strony miasta wielu nie przeszkadzały.
Od strony Makarskiej przeglądałem dużo ofert ostatnio i wszystko co ciekawe już zajęte dawno.
Lipiec niebawem i lepiej w ciemno jechać i poszukać coś w okolicy Omisa, by nie trzeba było później autem na plażę jeździć lub może przenieść sie w okolice Baska Voda czy Makarskiej. Więcej kwater.

No bo to pełen hardcor był - myśmy dwie noce wytrzymali, ale jak ktoś chce tanio i w Omiszu i przy drodze..
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 29.06.2009 22:07

muchador napisał(a):No bo to pełen hardcor był - myśmy dwie noce wytrzymali, ale jak ktoś chce tanio i w Omiszu i przy drodze..

Twardziele! Całe dwa dni. hehehe
Jak ktoś nie chce poszukać co było o tej okolicy na forum, co sobie darować a gdzie jest lepiej to nie pozostaje jak tylko polecić taką kwaterę właśnie.
select_id
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) select_id » 08.07.2009 15:45

Witam !

Polecam Apartament Mira - Ruskamen (Omis)

Niestety nie jestem pewien czy są tam jeszcze wolne miejsca (my rezerwowaliśmy w styczniu/lutym). Spędziliśmy tam wspaniałe 2 tygodnie w czerwcu i pierwszych dniach lipca - chociaż także padało.

Polecam wycieczki samochodem do : Splitu, Makarkiej (także rejs np. statkiem Amici na Złoty Róg), Trogir, Dubrownik itd, itd.

Uwaga ! nie polecam zjazdu z autostrady bezpośrednio do Omisia - Trzeba jechać bądź przez Split lub zjechać przed Brelą ... chyba, że Ktoś lubi drogę tzw. zetkę o szerokości 3 m z przepaścią poniżej :))

Gorąco polecam !

Szczegóły można zobaczyć na stronie Gospodarzy, lecz zdjęcia (oraz ten link) jest także na : zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Pozdrawiam

Select_id
W-wa
L_cro
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) L_cro » 11.07.2009 13:11

tomiag, podaj mi swoj e-mail to podesle ci kilka propozycji.
ulotna
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ulotna » 19.07.2009 18:38

Ja także polecam Villę Mira w Ruskamen, chociaz do końca nie wiem czy to Ruskamen czy jeszcze Celina Zavode-wczoraj wróciłam i juz tęsknię....
Stronka, podane przez select_id, nic nie przekłamuje, jest nawet lepiej niż na zdjęciach.SUPER MIEJSCE
pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone