Bardzo proszę o jakieś namiary na apartamenty w miejscowości Omisz .
Będę bardzo wdzięczna.
.png)
.png)
.png)
.png)
rynioo napisał(a):Ja byłem natomiast w apartamencie na samej starówce(w tym roku też tam jadę)Naprawdę super miejsce.Cena w czerwcu i wrześniu 30 euro w lipcu i sierpniu 36.Jeśli Cie to interesuje pisz na priva.
pozdrav
.png)
712margolcia napisał(a):rynioo napisał(a):Ja byłem natomiast w apartamencie na samej starówce(w tym roku też tam jadę)Naprawdę super miejsce.Cena w czerwcu i wrześniu 30 euro w lipcu i sierpniu 36.Jeśli Cie to interesuje pisz na priva.
pozdrav
Witam. W tym roku jadę z rodziną - 4 osoby do Chorwacji w sierpniu. Czy możesz mi podać namiary na nocleg za tak niską cenę?
.png)
rynioo napisał(a):712margolcia napisał(a):rynioo napisał(a):Ja byłem natomiast w apartamencie na samej starówce(w tym roku też tam jadę)Naprawdę super miejsce.Cena w czerwcu i wrześniu 30 euro w lipcu i sierpniu 36.Jeśli Cie to interesuje pisz na priva.
pozdrav
Witam. W tym roku jadę z rodziną - 4 osoby do Chorwacji w sierpniu. Czy możesz mi podać namiary na nocleg za tak niską cenę?
Jak nalegasz to proszę,chociaż powinienem tylko na priva takie info dawać.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
pozdrav
.png)
pawel_46 napisał(a):Polecam Duce tuż przed omisiem plaża piaszczysta choć piasek taki miałki apartamentow tam jest bez lików, naganiaczy też. ja pojechałem w ciemno i w ciagu 1 godź oglądnąłem kilka Wybrałem w 2 linii od morza, wygodniej i drożej ale po drugiej stronie jadranki jest taniej ale trzeba pokonywać tę ruchliwą szosę przebiagając pomiedzy autami.