Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Omisz

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
DANECKA KATARZYNA
Autostopowicz
Omisz

Nieprzeczytany postnapisał(a) DANECKA KATARZYNA » 16.04.2006 14:18

Bardzo proszę o jakieś namiary na apartamenty w miejscowości Omisz .
Będę bardzo wdzięczna.
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 19.04.2006 06:52

Cześć ! Byłam w zeszłym roku w apartamencie na końcu Omisia i początku Duce (nad campem Galeb). Bardzo fajne miejsce z dojściem na plaże kanałem burzowym pod Jadranką. Dom stoi "w drugiej lini" od drogi - nie było wogóle słychać samochodów. Bardzo mili ludzie, fajny dom, zwyczajne ceny (VI/VII apart. 28 E - 3 osoby). Polecam. Nie mają strony internetowej. Jeżeli jesteś zainteresowana adresem to napisz do mnie na e-mil adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam M.onika
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 19.04.2006 10:58

Ja byłem natomiast w apartamencie na samej starówce(w tym roku też tam jadę)Naprawdę super miejsce.Cena w czerwcu i wrześniu 30 euro w lipcu i sierpniu 36.Jeśli Cie to interesuje pisz na priva.

pozdrav
pawel_46
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel_46 » 19.04.2006 17:13

Polecam Duce tuż przed omisiem plaża piaszczysta choć piasek taki miałki apartamentow tam jest bez lików, naganiaczy też. ja pojechałem w ciemno i w ciagu 1 godź oglądnąłem kilka Wybrałem w 2 linii od morza, wygodniej i drożej ale po drugiej stronie jadranki jest taniej ale trzeba pokonywać tę ruchliwą szosę przebiagając pomiedzy autami. :)
712margolcia
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 712margolcia » 19.04.2006 21:41

rynioo napisał(a):Ja byłem natomiast w apartamencie na samej starówce(w tym roku też tam jadę)Naprawdę super miejsce.Cena w czerwcu i wrześniu 30 euro w lipcu i sierpniu 36.Jeśli Cie to interesuje pisz na priva.

pozdrav

Witam. W tym roku jadę z rodziną - 4 osoby do Chorwacji w sierpniu. Czy możesz mi podać namiary na nocleg za tak niską cenę?
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 20.04.2006 23:13

712margolcia napisał(a):
rynioo napisał(a):Ja byłem natomiast w apartamencie na samej starówce(w tym roku też tam jadę)Naprawdę super miejsce.Cena w czerwcu i wrześniu 30 euro w lipcu i sierpniu 36.Jeśli Cie to interesuje pisz na priva.

pozdrav

Witam. W tym roku jadę z rodziną - 4 osoby do Chorwacji w sierpniu. Czy możesz mi podać namiary na nocleg za tak niską cenę?

Jak nalegasz to proszę,chociaż powinienem tylko na priva takie info dawać.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

pozdrav
712margolcia
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 712margolcia » 21.04.2006 06:48

rynioo napisał(a):
712margolcia napisał(a):

pozdrav

Jak nalegasz to proszę,chociaż powinienem tylko na priva takie info dawać.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

pozdrav

Dziękuję za informację :wink:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 21.04.2006 12:56

pawel_46 napisał(a):Polecam Duce tuż przed omisiem plaża piaszczysta choć piasek taki miałki apartamentow tam jest bez lików, naganiaczy też. ja pojechałem w ciemno i w ciagu 1 godź oglądnąłem kilka Wybrałem w 2 linii od morza, wygodniej i drożej ale po drugiej stronie jadranki jest taniej ale trzeba pokonywać tę ruchliwą szosę przebiagając pomiedzy autami. :)

Nie koniecznie trzeba biegać pomiędzy autami - po Jadranką są kanały burzowe, którymi suchą i wolną stopą dostaniesz się na rzaczoną plażę :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone