.png)
.png)
a czy masz jakies informacje dotyczące tej dzielnicy??jak dostac sie do trogiru i czy jest tam jakas sęsowna plaza?? jeszcze raz dziekujemadzia1981 napisał(a):Tu znajdziesz swoją ulicę
fryzjer007 napisał(a):....a czy masz jakies informacje dotyczące tej dzielnicy??jak dostac sie do trogiru i czy jest tam jakas sęsowna plaza?? jeszcze raz dziekuje
.png)
Piotrek_B napisał(a):fryzjer007 napisał(a):....a czy masz jakies informacje dotyczące tej dzielnicy??jak dostac sie do trogiru i czy jest tam jakas sęsowna plaza?? jeszcze raz dziekuje
Kiedyś sam zacząłeś pisać o tym o co pytasz![]()
![]()
![]()
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=16989&highlight=
.png)
.png)
madzia1981 napisał(a):Po pierwsze nie krzycz!
Po drugie zdaj się na rady Piotrka-uwierz-to bardzo dobry duch na forum.
A jeśli chcesz znać moje zdanie na ten temat to byłam w tej okolicy. Ale znam lepsze na Ciovo od Rastici.
Pozdrav
madzia1981
.png)
.png)
madzia1981 napisał(a):Jeśli dla Ciebie Planikowica jest daleko od centrum to musisz wiedzieć (i pewnie już zauważyleś),że Rastici jest jeszcze dalej.
Jeśli chcesz coś koniecznie centrum Ciovo musisz szukać zakwaterowania w rejonie ulicy Radica (blisko na plażę i kawałek do centrum Ciovo) Z tejże też plazy popłyniesz taksówką wodną do Trogiru.
Niestety nie wiem dla ilu osób szukasz i czy moge pomóc. Mogę podeslać namiary ale nie pochodzą one z centrum wyspy.
Możesz też zerknąć na stronę pośrednika Vedrana www.=reklama=. Willa Jadran w jego ofercie jest z okolicy centrum Ciovo.
.png)
rrobert napisał(a):do Madzia 1981:
Witaj, czy masz może jakieś namiary na apartament dla dwóch rodzin: 2+1 i 2+2 w tej okolicy?
pozdrawiam
Robert
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne