Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Okolice Makarska (ceny)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Housedj
Turysta
Okolice Makarska (ceny)

Postnapisał(a) Housedj » 22.06.2009 18:24

Witam
Chcialem sie dowiedziec odnosnie cen kwater jakie panuja w okolicach Makarska w tym roku ( moze ktos juz byl w maju badz w czerwcu ) czytalem troszke forum i FAQ ale chodzi mi o cos aktualnego z tego roku, bylem 2 razy w CRO ( raz zjechalismy cale wybrzeze:)) takze troszke sie orientuje tym razem jedziemy w 4 osoby autem (koniec lipca poczatek sierpnia czyli ceny w gore) sami mlodzi takze nie potrzebujemy wygody bo zazwyczaj w domach spedzamy tylko kilka godzin:) aby bylo gdzie wziasc prysznic:)i zostawic bagaże.
czy cos do 10Euro na osobe w tym roku bedzie?? a moze ktos ma namiary?
gaax
Podróżnik

Postnapisał(a) gaax » 22.06.2009 19:21

Chciałem zadać dokładnie to samo pytanie :) Jedziemy w połowie lipca i poszukujemy tez kwater przez Internet. Jak do tej pory najtańsze co udało się znaleźć to 13 Euro od osoby (Baska Voda). Wiem że "na żywo" ceny są niższe, ale chciałem skonfrontować to z tegoroczną rzeczywistością w Cro. Jeśli ktoś już był i się orientuje czy cena 13-15 euro jest warta uwagi (bo jak jest to dokonam szybkiej rezerwacji, co by okazji nie tracić), czy też może da się coś spokojnie znaleźć koło 10 Euro.
Pozdrawiam
Housedj
Turysta

Postnapisał(a) Housedj » 23.06.2009 07:10

i wlasnie jest dylemat ciezko powiedziec jak w tym roku bedzie dodatkowo cena Euro w porownaniu do zeszlego lata mocno zmieniona :roll:
malwii
Croentuzjasta

Postnapisał(a) malwii » 23.06.2009 07:33

Jak w Makarskiej to nie wiem, ale w Marusici (jakieś 15 km od Makarskiej) ceny kwater są takie jak w ubiegłym roku. W tych "tańszych" apartament 4-5 osobowy znaleźć można w kwocie 45-55 Euro, a 8 osobowy 80-95 Euro.
Według mojego tegorocznego wywiadu (wymiana korespondencji w kwestii wynajmu kwater) w bardziej osławionych turystycznych miasteczkach na riwierze Makarskiej (Brela) ceny są znacznie wyższe - oferty, które otrzymałam zaczynały się od 80 Euro, ale za 4 osoby...
Grzana5
Podróżnik

Postnapisał(a) Grzana5 » 23.06.2009 12:35

Właśnie wróciłem z Makarskiej i płaciliśmy za dwa apartamenty w jednym domu 100 Eur.W jednym były cztery dorosłe osoby i 2 letnie dziecko,były tam dwa oddzielne pokoje,kuchnia,łazienka,Tv sat,klima w pokojach,50m od morza z widokiem na morze.Piętro wyżej jeden duży pokój z aneksem kuchennym,łazienka,w którym mieszkały 3 dorosłe osoby i 6 letnie dziecko.Wyszło po niecałe 15 Eur od osoby.Dla nas było najważniejsze,że blisko do morza. :D
jb79
Podróżnik

Postnapisał(a) jb79 » 23.06.2009 12:53

wczoraj wróciłam z Breli płacilismy 10 euro od osoby za apartament z widokiem na morze ale ceny są bardzo zróżnicowane jedna właścicielka wołała nawet 30 euro inny 18 aż w końcu mąż znalazł za 10e.
manio
Podróżnik

Postnapisał(a) manio » 23.06.2009 13:33

w sezonie ceny sa wyzsze, wynajalem apartament w breli (dwie sypialnie, salon, kuchnia lazienka, balkon z widokiem :) ) za 65 euro, mysle ze spokojnie mozna szukac w tej okolicy apartamentu w tej cenie
Inde
Cromaniak

Postnapisał(a) Inde » 23.06.2009 13:36

jb79 napisał(a):wczoraj wróciłam z Breli płacilismy 10 euro od osoby za apartament z widokiem na morze ale ceny są bardzo zróżnicowane jedna właścicielka wołała nawet 30 euro inny 18 aż w końcu mąż znalazł za 10e.

Bardzo proszę o namiary i jeśli macie to parę fotek i opinie ;) - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dziękuje :papa:
Housedj
Turysta

Postnapisał(a) Housedj » 25.06.2009 09:31

Grzana5 napisał(a):Właśnie wróciłem z Makarskiej i płaciliśmy za dwa apartamenty w jednym domu 100 Eur.W jednym były cztery dorosłe osoby i 2 letnie dziecko,były tam dwa oddzielne pokoje,kuchnia,łazienka,Tv sat,klima w pokojach,50m od morza z widokiem na morze.Piętro wyżej jeden duży pokój z aneksem kuchennym,łazienka,w którym mieszkały 3 dorosłe osoby i 6 letnie dziecko.Wyszło po niecałe 15 Eur od osoby.Dla nas było najważniejsze,że blisko do morza. :D

a jak bylo z pogoda?? bo slyszalem ze narazie nie ciekawie :roll:
Grzana5
Podróżnik

Postnapisał(a) Grzana5 » 25.06.2009 10:26

Housedj napisał(a):
Grzana5 napisał(a):Właśnie wróciłem z Makarskiej i płaciliśmy za dwa apartamenty w jednym domu 100 Eur.W jednym były cztery dorosłe osoby i 2 letnie dziecko,były tam dwa oddzielne pokoje,kuchnia,łazienka,Tv sat,klima w pokojach,50m od morza z widokiem na morze.Piętro wyżej jeden duży pokój z aneksem kuchennym,łazienka,w którym mieszkały 3 dorosłe osoby i 6 letnie dziecko.Wyszło po niecałe 15 Eur od osoby.Dla nas było najważniejsze,że blisko do morza. :D

a jak bylo z pogoda?? bo slyszalem ze narazie nie ciekawie :roll:

Pogoda była jak marzenie.Jeden dzień pochmurny z lekkim deszczykiem wieczorem.W dzień wyjazdu w samej Makarskiej też była ładna pogoda,ale czym bardziej na północ kraju tym większe ulewy.Woda na początku trochę zimna,ale z dnia na dzień coraz lepiej.W ostatnich dniach to już nawet nie chłodziła. :P
Dick45
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Dick45 » 25.06.2009 12:55

Witam
Wybieram się w tym roku właśnie w okolice Makarskiej i mam pytanie do bardziej doświadczonych cromaniaków.Urlop mam od 1lipca i nie wiem czy jechać w środku tygodnia czy raczej poczekać do soboty żeby być na miejscu w niedzielę.Chodzi mi o wynajęcie apartamentu (jak co roku jadę w ciemno)Dotychczas byłem na miejscu w niedzielę i nie było żadnego problemu a jak to wygląda w środku tygodnia.
bjk
Odkrywca

Postnapisał(a) bjk » 25.06.2009 22:50

Hello, ja też jadę około 1 lipca, wydaje mi się, że środek tygodnia jest lepszy. Podobnie jak Ty preferuję wyjazdy w ciemo. Myślę, że najgordzy jest przyjazd w piątek lub w sobotę. Pamiętajmy, że Chorwaci z głębi lądu też korzystają z weekendów nad morzem.
Anusiak75
Globtroter

Postnapisał(a) Anusiak75 » 25.06.2009 23:21

z moich doświadczeń wynika, że najlepiej jest wyjechać z Polski w niedzielę lub w pierwszych dniach tygodnia, bo w weekendy jest zdecydowanie większy ruch i większe korki, a i z szukaniem kwater wygodniej w tygodniu niż w weekend
jendrek_vkp
Plażowicz

Postnapisał(a) jendrek_vkp » 27.06.2009 20:06

Makarska, apartman 4 osobowy, 2 piętro, w apartamencie: 2 pokoje, kuchnia, 2 tarasy, klima we wszystkich pomieszczeniach, tv, lodówka, zamrażarka,widok na morze, na plażę 300 metrów, do centrum Makarska 450 metrów wynająłem za 80 euro / doba od 23 lipca. Czyli tak tragicznie nie jest z cenami, tyle że sam namierzyłem (bez pośredników) rodzinę chorwacką na necie i zacząłem się kontaktować :) Pozdrawiam.
muhomorek
Plażowicz

Postnapisał(a) muhomorek » 27.06.2009 20:56

jb79 napisał(a):
wczoraj wróciłam z Breli płacilismy 10 euro od osoby za apartament z widokiem na morze ale ceny są bardzo zróżnicowane jedna właścicielka wołała nawet 30 euro inny 18 aż w końcu mąż znalazł za 10e.

Bardzo proszę o namiary i jeśli macie to parę fotek i opinie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dziękuję i :lol:
Serdecznie pozdrawiam
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Okolice Makarska (ceny)
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone