Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Okolice Dubrownika dla ok. 10 osob

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zzola
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zzola » 05.04.2008 23:49

Witam!

Jak w temacie, poszukuje noclegu dla ok 10 osob w Dubrowniku lub okolicy (najlepiej do 20 km, ale to do ustalenia:) na 10-14 dni na poczatku lipca. Idealnie byloby w terminie ok 4.07-18.07. Myslimy nad wynajeciem calego domu, lecz kilka osobnych apartamentow lub pokoi w jednym budynku tez wchodzi w gre. Wymagana wyposazona kuchnia, aby mozna bylo przygotowywac posilki we wlasnym zakresie, 3-4 sypialnie dwuosobowe + jedna moze byc np. trzyosobowa, parking dla 3 samochodow, plaza w rozsadnej odleglosci :) Luksusow nie oczekujemy, cena oczywiscie najlepiej jak najnizsza :] Prosze o namiary na mail zzola (małpa) wp.pl
tomkoz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomkoz » 09.04.2008 12:38

jeszcze kilka dni temu ja też szukałem kwatery dla 8 osób - trwało to tydzień i wyglądało, że nic nie znajdę - dla 2-4 osób bez problemu, ale dla większej ilości - NIC!. Wysyłałem dziesiątki maili i nic. Szukałem czegoś w okolicy Dubrownika, niedaleko plaży z klimą - wszystko zajęte.
Aż wymyśliłem patent na szukanie - wysłałem kolka maili do agencji turystycznych w tym regionie /znalazłem je w internecie/ i to one zajęły się szukaniem czegoś na miejscu. I sukces.
Co prawda nie jest to tak blisko Dubrownika jak chciałem /ostatecznie zdecydowałem się na Klek - 100 km od miasta - ale były też propozycje bliższe/ ale dom jest 3 m od plaży i wygląda na fotkach na dość luksusowy.
I nie ma co się bać że przez agencję będzie drożej - sprawdziłem to wysyłając mali do właściciela jednego z zaproponowanych mi przez agencję domów - bezpośrednio było drożej! co prawda niewiele - ale ok 10 euro więcej. Nie wiem dla czego przez agencję było taniej.
Agencje są na miejscu, kontaktują się ze sobą i są w stanie wyszukać coś co będzie odpowiadać twoim wymaganiom.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone