Tak więc...
Ale o kwestiach gitarowych możemy pogadać:). BTW, wziąłeś tego pickupa DiMarzio?
.png)
.png)
piotrf napisał(a):romuald22 napisał(a):
Już kuźwa dalej (ode mnie) się nie dało.
Romek , my za to do CRO mamy bliżej![]()
![]()
VONPLES napisał(a):...a ja od kilku miesięcy zachwycam się ....tym
MRK napisał(a):Zbyszko666 napisał(a):Witaj w klubie
No Panowie... wakacje można sobie zrobić:). A poważniej... No rozważam, ale faktycznie odległość robi swoje. Może jakiś forumowy busik i w drogę?:)
Pytanie tylko, ilu chłopa wyjdzie z busa po tak długiej drodze?:)
.png)
romuald22 napisał(a):MRK napisał(a):romuald22 napisał(a):
Problemem nie byłoby wyjście z busa tylko kto by go prowadził?
No żeby było sprawiedliwie, to będziemy się zmieniać
OK.
Ja prowadzę pierwszy.
.png)
MRK napisał(a):Vjetar napisał(a):Ło mamusiu!
Ale wymiata.
No już miałem pisać, cobyś w zbyt duży zachwyt nie popadał, bo Cię sprowadzą na ziemię, ale nie miałem dostępu do sieci i...nie zdążyłem, bo Habanero zdążył:).
MRK napisał(a):Dla niektórych udzielających się w tym wątku zapewne jestem chory psychicznie:). Mój wyznacznik muzyki jest prosty. Musi wzbudzać emocje, przy czym wziąć pod uwagę oczywiście należy formę. Relaks, spokój, agresja, wyładowanie emocji, zachwyt, szaleństwo, depresja, zabawa...
MRK napisał(a):Przykład:
MRK napisał(a):Błąd wynikający z braku znajomości gatunku. Taka sama sytuacja, jak u człowieka, który stwierdza, że metal to bezwartościowy hałas. Laik może tak powiedzieć. Muzyk, gitarzysta się ośmieszy. Może nie doceniać ogółu, ale technikę docenić musi.
MRK napisał(a):Nie postrzegam wyobraźni tylko jako wariacje na jam session. Klasyczne teraz solówki też powstały na wyuczonych zagrywkach, więc ten argument do mnie nie trafił.

.png)
Habanero napisał(a):Dimarzio paf pro kupiłem i siedzi w moim stracie pod mostem. W mahoniu też pięknie brzmi, ale polecam pozycję przy gryfie. Fajnie zbalansowany pickup a co dla mnie najważniejsze, alnico![]()
.png)
.png)
MRK napisał(a):No i tutaj... to jest majstersztyk!!! wejście Chylińskiej... dlaczego ta kobieta robi teraz taką nędzę????!!!!! W głowie się nie mieści!!! Co tu się odprawia???!!!!!
Nigdy nie sądziłem, że słowa "dear God" wywołają ruch mego włosia na rękach.
.png)
.png)
weldon napisał(a):Noooo, może Axlowi kółka dorobią, to się trochę porusza na scenie i będzie szał
.png)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko