tranquilo napisał(a):Żeby się nie okazało że przegapimy termin kiedy wystartują zamówieni i dla nas zabraknie
Jeśli wszystko przebiegnie bez niespodzianek to rozpocznę wysyłkę w połowie listopada.
.png)
dasuch napisał(a):tranquilo napisał(a):Żeby się nie okazało że przegapimy termin kiedy wystartują zamówieni i dla nas zabraknie
Jeśli wszystko przebiegnie bez niespodzianek to rozpocznę wysyłkę w połowie listopada.
.png)
tranquilo napisał(a):Może jak teraz jest mniej zdjęć w konkursie to w końcu się uda.
Bo co roku wysyłam z przekonaniem że przynajmniej jedno jest pewniakiem iiiiiii niestety ani razu nie było mojego w kalendarzu
.png)
dasuch napisał(a):Drodzy Cromaniacy!
.png)
dasuch napisał(a):... Drukujemy.
.png)
romuald22 napisał(a):dasuch napisał(a):... Drukujemy.
Zaangażowanie Dasucha jest godne podziwu. I tzw. "szacun" dla niego.
Wiadomo, że Morski ten temat otwiera i zamyka. Potem #Piter to drukuje. Potem Dasuch łazi do paczkomatów i wysyła. Potem my łazimy do paczkomatów i odbieramy. No i najgorsze- trzeba powiesić kiedyś na ścianie. Wysiłek dla nas może niezbyt duży, ale kołek już może nie udźwignąć tylu kalendarzy. Trzeba będzie wziąć wiertarkę do ręki na większy. A Chorwacja nigdy nie kojarzyła mi się z wiertarką.
Czekamy na następne zdjęcia.
.png)
Powrót do Oficjalny kalendarz ścienny cro.pl - edycja 2026