petris napisał(a)::oops:Wstydzę się
że u nas sa ludzie, co nie uznaja żadnych świetosci .Nikt przyzwoity nie powinien podac wam ręki .Gdzie wyście się wychowali w jakich szkołach, co wam wpoili rodzice ,przynosicie im tylko WSTYD . WSTYD panowie WSTYD.
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Spieprzaj dziadu!!!!!!![]()
Acha posrany.
.png)
FUX napisał(a): Dokąd jadę za rok? Do Czech. O jakości przygotowania stoków, kolejkach nawet nie wspominam.
FUX
.png)
niezawodny napisał(a):
Slapol! Wg mnie ani trochę za ostro nie napisaleś i nic nie musisz zmieniać - bo napisałeś to co większość z nas myśli o III/IV RP - ten kraj faktycznie jest posrany. Trzeba rozróżnić piękno ziemi rodzinnej (Tatry, Sudety, Mazury, Bałtyk itd)jej kultury i historii (tu różnie bywało) od codziennego dziadostwa w jakim przyszło nam żyć. Jakbym mógł przeniósłbym się na stałe np do HR żeby z tym dziadostwem nie mieć więcej do czynienia (zakładając że tam jest inaczej).
I tylko nie prawcie mi tu bajek o patriotyźmiebo to nie my mamy być dla Polski tylko Polska dla nas a idzie w dokładnie odwrotnym kierunku... Właśnie nie wiele brakło a Mr Dorn vel Kaczor moją żonę zmobilizowałby do wojska bo miał taki kaprys - to jest dla mnie właśnie "posraność" naszego kraju: obywatele są przedmiotem a nie podmiotem własnego kraju. Ja takiego kraju nie potrzebuję i czuję się zwolniony z obowiązku patriotyzmu gdy mój własny kraj ma mnie w d....
AndrzejJ. napisał(a):slapol napisał(a):liwan napisał(a):Slapol - dopiekłeś. Proszę: zmień. To my wszyscy mimo wszystko. Bo są konkretni: dupki, idioci, lenie, ale też inni mniej i bardziej pozytywni
ZmieniamTrochę za ostro poszło...a nie takie było założenie. Miałem raczej na myśli posrane "elity rządzące" i decydentów ( z której strony by się nie dorwali do koryta).
Do platona:
Sam sobie zmień...najlepiej na North Korea - może tam nie będziesz miał wreszcie dostępu do netu.
Pewno byś sam zmienił kraj ale języków się pewnie nie uczyło?![]()
Dla mnie no problem Korea.W Korei też są pewnie fora.Mógłbym pisac na tych na przykład o genetyce.Podobno te barany co je tam sklonowali są prawdziwe.
slapol napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):slapol napisał(a):liwan napisał(a):Slapol - dopiekłeś. Proszę: zmień. To my wszyscy mimo wszystko. Bo są konkretni: dupki, idioci, lenie, ale też inni mniej i bardziej pozytywni
ZmieniamTrochę za ostro poszło...a nie takie było założenie. Miałem raczej na myśli posrane "elity rządzące" i decydentów ( z której strony by się nie dorwali do koryta).
Do platona:
Sam sobie zmień...najlepiej na North Korea - może tam nie będziesz miał wreszcie dostępu do netu.
Pewno byś sam zmienił kraj ale języków się pewnie nie uczyło?![]()
Dla mnie no problem Korea.W Korei też są pewnie fora.Mógłbym pisac na tych na przykład o genetyce.Podobno te barany co je tam sklonowali są prawdziwe.
Jeśli chodzi o BARANY i KLONOWANIE to chyba pierwszy raz przyznaję Ci rację - to zdecydowanie Twoja specjalność !!!
W dopieprzaniu innym czujesz się jak ryba w wodzie, ale uważaj...bo niedługo znowu będziesz musiał ufundować cyfrówkę i parę książek, żeby przez chwilę traktowano Cię jak normalnego uczestnika forum.
Na tym kończę wypowiedzi w tym wątku i nie sil się na zaczepki - już bez odbioru
.png)
petris napisał(a)::twisted: Wszyscy ci co swoja Ojczyzne nazywaja" zasraną"niech wyjada na Białorus do ukochanych Niemiec.czy gdziekolwiek ,własciwie sa w naszym kraju naszej ojczyznie zbyteczni.
.png)
.png)
petris napisał(a)::twisted: Wszyscy ci co swoja Ojczyzne nazywaja" zasraną"niech wyjada na Białorus do ukochanych Niemiec.czy gdziekolwiek ,własciwie sa w naszym kraju naszej ojczyznie zbyteczni.
.png)
niezawodny napisał(a): albo emigrujmy bo taki stosunek ma do nas nasza ukochana ojczyzna...