Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Odsprzedam !!!

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
julia245
Turysta
Odsprzedam !!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) julia245 » 13.07.2009 17:22

Witam mam do odsprzedania wczasy w Chorwacji wyspa Pag miejscowość Novalja . Niestety uległam wypadkowi i samochód do kasacji ja leczenie i teraz czekają mnie wizyty w ubezpieczalniach ......itp..No ale do rzeczy apartament znajduje sie 70 m od morza składa sie z 2 sypialniach, 1 łazienki , pokoju gościnnego z rozkładaną kanapą i kuchni,dużego tarasu oraz 2 miejsc parkingowych już w cenie .Zapłaciłam 200 euro zaliczki na co mam dokument . Ja mam zamówiony Apartament na 4 osoby dorosłe i 4 dzieci ale może być również na 6 osób tylko dorosłych jak kto woli - właściciele bardzo milli i przesympatyczni . Termin od 15.08 do 29.08 .Cena za dzień 90 euro czyli na rodzine 45 euro jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt ; adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl a oto ten apartament ; Apartmani i sobe Ferri Novalja Otok Pag .

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone