więc spróbuj zamówić tylko polskie a dostaniesz komplet
Ps. Do ciężkiej cholery niech mi ktoś powie w którym miejscu na tej stronie jest zakładka "zamawianie broszur" bo albo mi na oczy siadło albo mój komp tego nie wyświetla
.png)
.png)

.png)
noitrch napisał(a):Narodowy Ośrodek Informacji Turystycznej Republiki Chorwacji rozpoczął dystrybucję aktualnych na rok 2007 bezpłatnych materiałów informacyjnych na temat Chorwacji. Dysponujemy aktualnymi mapami samochodowymi Chorwacji, informatorami turystycznymi oraz katalogami i folderami na temat poszczególnych regionów i miejscowości w Chorwacji na 2007 rok.
Bezpłatny pakiet materiałów można zamawiać drogą elektroniczną za pośrednictwem naszej strony internetowej www.chorwacja.hr (sekcja „Zamawianie broszur”), pisząc na nasz adres internetowy: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub kontaktując się z nami telefonicznie, tel. +48 22 828 51 93.
.png)
yeoz napisał(a):staniław napisał(a):Nie ma tej zakładki.
hej!
po prawe stronie jest zakładka multimedia, tam znajdziesz hasło brochures, kliknij na nie i wybierz dalej "ordering brochures"
bedzie caly spis folderów dostepnych do zamówienia
pozdrawiam
.png)
.png)
JasioJasio napisał(a):Ja też trochę musiałem pozłorzeczyć zanim znalazłem właściwe miejsce. Udało się i świezutkie materiały na 2007 się własnie przeglądają.
.png)
Haweł napisał(a):To co zamawialem - dostalem.Jest inna,nowa mapka Chorwacji.
.png)