.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
ines napisał(a):Ja pamiętam, że Rabac to było miasteczko tętniące życiem po zmroku..dużo knajpek, pubów, dyskotek..
Uważam, że prawdziwa Chorwacja zaczyna się od Splitu w dól, dlatego moje ukochane miejsca w cro to Riwiera Makarska,plw.Peljesac i okolice Dubrownika..wyspa Krk też super;)
.png)
mucha napisał(a):Czyli jednym slowem bedzie tam nudno?:)urzekly mnie tamtejsze widoki i ladne plaze , nie potrzebujemy dyskotek ani jakis wielkich imprez bo jedziemy w pare osob wiec zawsze cos sobie zorganizujemy , chodzi o to zeby bylo gdzie wyjsc cos zobaczyc , wieczorem posiedziec w knajpce na piwku , sa tam takie miejsca?jesli nie to co polecacie na Istrii?Zeby bylo ladnie , nie tlumnie ale i nie zadupie;)Tak jak mowilam polecam Vrsar , zupelnie niedocenione miasteczko , a sliczne , spokojne a jednak duzo sie dzieje , trafilismy tam przypapdkiem , ale bylismy zachwyceni!Bylam tez na Braci , Solcie , i Makarskiej a nigdzie nie podobalo mi sie tak bardzo jak tam!
.png)
keruj7 napisał(a):ines napisał(a):Ja pamiętam, że Rabac to było miasteczko tętniące życiem po zmroku..dużo knajpek, pubów, dyskotek..
Uważam, że prawdziwa Chorwacja zaczyna się od Splitu w dól, dlatego moje ukochane miejsca w cro to Riwiera Makarska,plw.Peljesac i okolice Dubrownika..wyspa Krk też super;)
Wyspa Krk poniżej Splitu. Ciekawe.![]()
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne