Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Novalja koniec sierpnia ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dawidwe
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dawidwe » 24.06.2010 13:10

Witam wszystkich,

Mam takie pytanko:

wybieram się 24 sierpnia do chorwacji na wyspę pag do mandre lub novalji.

i na poczatku myślałem o jeździe w ciemno, ale znalazłem nocleg w novalji dla dwóch osób w cenie 192 zł za apatament za noc ( kuchnia, łazienka, balkon, TV, KLIMATYZACJA) także wszystko jest..... aha i dodam że jest on 500 m od plazy, ale to mi w niczym nie przeszkadza

i tu pytanie jak mi radzicie, brać czy jechac w ciemno ?
dodam że to pierwszy wyjazd do chorwacji...

Pozdrawiam
zpoe
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zpoe » 24.06.2010 13:48

za 192PLN czyli prawie 47EUR za apartman 2osobowy bym nie dał to raz :D
a dwa że pod koniec sierpnia to w ciemno bym jechał
efcika
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) efcika » 24.06.2010 15:01

Witam,moim zdaniem drogi ten apartamencik. Spokojnie poszukaj sobie czegos innego albo jedz w ciemno.My na Pag zawsze jezdzilismy w ciemno i to w ścisłym sezonie,po ok 0,5 godz mielismy juz kwaterkę i to duzo blizej morza przy głównej Novalijskiej promenadzie.Dodam tylko,ze jezdzilismy do Novalji bo bardziej nam sie podobała.Plaza Zrce lub przy kemingu Starsko-polecam!
Zrobisz jak uwazasz ,ale pod koniec sierpnia jechałabym na 100 % w ciemno. Zajedziesz sobie do Mandre,zobaczysz jak wygląda potem do Novalji(odległości niewielkie) i wybierzesz sobie sama to co Ci odpowiada.
Poszperam czy nie mam jakiegos namiaru do włascicieli z ostatniego wyjazdu bo wiekszość moich zapisków,adresów i folderów poległa przy rzeczce niedaleko Karlovaca.
JustineM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JustineM » 24.06.2010 17:55

Polecam apartamenty u tych Państwa:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
W terminie od 21 sierpnia 2009 nasza 3 osobowa rodzinka płaciła 30 euro za dobę za apartament 2 pokojowy czyli sypialnia i pokój dzienny z aneksem kuchennym, balkon z meblami i widokiem na morze, łazienka z WC, TV SAT, klimatyzacja. Parking przy domu i grill z miejscem do biesiadowania. Ręczniki do dyspozycji gości, pościel zmieniana raz w tygodniu. Możliwość wypożyczenia rowerów. Przesympatyczni gospodarze, 250m do plaży, ale polecam wycieczki na dzikie plaże np. Dubrave
dawidwe
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dawidwe » 24.06.2010 20:52

hmm, no to mnie przekonaliście :) pojadę w ciemno :) bo faktycznie z tego co widze 47 euro to troche duzo... ale jak piszecie że nie bedzie problemu ze znalezieniem noclegu to decyzja podjęta :)

Dziękuje i pozdrawiam wszystkich
efcika
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) efcika » 24.06.2010 21:28

Moim zdaniem nie masz sie co denerwowac bo w tym terminie szybciutko cos znajdziesz i co najwazniejsze sama sobie wybierzesz:)
Wiem,ze przeglądanie kwaterek w necie jest kuszące,szczególnie jesli obiekt jest ładny, atrakcyjnie położony i super wyposażony to az sie prosi o rezerwację,ale pamietaj ze duzo jest takich domów ,które sie nie ogłaszają,np.własciciele sa starsi i nie korzystają z poczty elektronicznej.
pozdrawiam i życzę udanego urlopu :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone